maanantai 2. heinäkuuta 2012

87. humputtelua+kuvia äitienpäiväkisoista

Perjantaina kävin J:n kanssa ratsastamassa ponit samaan aikaan. Menin Aapolla kevyen ja nopean treenin ja kävin myös Maxin selässä. Aapo oli tosi mukava ja rento ja sen takia  tein niin lyhyen ratsastelun. En tehnyt mitään tiettyjä tehtäviä, mutta puomin päällä laukanvaihtoja ja ravivoltteja. 

Aapopoika koulumittelöissä!
Lauantaina Aapolla oli vapaapäivä. Kävin kuitenkin ponia hoitelemassa ja rapsuttelemassa. Tallilla oli myös merkkisuoritusten kouluosio menossa. Katsoin Sinan ja Roosan radat ja lähdin. Menimme nimittäin perheeni kanssa Nilsiään ystäväperheen luo käymään. Kävimme myös mökillä. 
Myöhemmin illalla lainasimme elokuvan nimeltä Saapasjalkakissa.

Mulla on aika magee peli <3
Sunnuntaina menin tallille klo11. Olin merkkisuoritusten C-merkin esteradan sihteerinä. Oli melko uusi kokemus katsoa ratoja siltä kantilta:)  C-merkin jälkeen menin laittamaan Aapon valmiiksi. Menin ponilla noin ½tuntia. Harjoittelin suoraan menemistä keskihalkaisijalla. Monilla kouluradoilla on sanottu, että poni poikittaa vasemmalla takapäällä. Olen sen kyllä itsekkin huomannut ja siksi sitä treenaankin. Maneesissa oli sellaiset urat, ettei laukkaa pahemmin otettu. Vähän kuitenkin. Huomaa, että Aapolla on paljon parempi mennä kentällä kuin maneesissa, vaikka kentällä se häslääkin enemmän. 

voivoisöpö<3
Huomenna olisi tarkoitus tehdä ns. erikoispostaus.:) Ja kaikki tässä postauksessa esiintyvät kuvat ovat © ak/ ak.galleria.fi
//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti