maanantai 15. lokakuuta 2012

116. Rakas sikani

Jaa-a. Mitäs tälläviikolla on tapahtunutkaan? Ainakin minulla on mustelmia, saappaat täynnä hiekkaa ja hyvin liikuteltu poni. Plakkarissa on siis kaksi tippumista yhden viikon sisällä.. Maanantaina ekan kerran ja sitten perjantaina uusiks!
Perjantaina oli tosiaan valkku ja siellä tipuin. Penkin alle mennyt valmennus siis.. Mutta kaikesta opitaan ja seuraavana päivänä oltiin taas niin hienoja herroja, että!



Kuitenkin tarkoitus oli kertoa sunnuntain reenistä. Nimittäin sain idiksen mennä puomi/kavaletti rataa ponin kanssa, koulusatulalla. Tarkoituksena oli siis saada poni ymmärtämään, että hypätä voi ilman, että nokka on kohti taivaita. Alkuun se teki ainakin innarille vaikeaa, mutta kyllä sekin rupesi onnistumaan! Laukka pyöri ihan sikahyvin ja paikat, vaidot ja vauhti. Kaikki oli niin hyviä että! Ihana poni! Ehkä se taas halusi näyttää, että joo kyllä mä osaan kunhan kehtaan.
  Viimeinen rata oli niin huippu, että sen olisin halunnut videolle ja tänne, mutta kuvaajaa ei tietenkään ollut.. Mutta tämä juttu osoittautui niin hyväksi jutuksi, että tämä lisääntyy meidän kuukauden reeneihin! Eli kyllä sitä videomatskuakin tulee.




1. Laukkapuomit (väli 2,5m)
2. Innari (väli 2,5m)
3.Puomi (päällä vaihto)
4. Pysty
5. Laukkapuomit
6. Puomi


Nuista väleistä tms. en halua valeja, Aapolle ovat juuri sopivat! Kuvia ei tosiaan ole, mutta piirsin tuollaisen "kuvan" joka selventää meidän viikkoa!

//Nora

1 kommentti:

  1. heyy,tällee lyhyesti et sul on tosi kiva blogi ja täs ois mun! http://youonlyliveonce-karkki.blogspot.fi

    VastaaPoista