tiistai 28. heinäkuuta 2015

Sofian ja Jalmarin kuulumisia

Sofialla ei vieläkään ole tietokonetta, joten sovittiin, että minä teen tälläisen kuvapainoitteisen postauksen jossa vähän kerron miten ratsukon kesä on mennyt kisojen saralla!

Tämä ja alempi kuva on otettu KvR:n kisoja edeltävistä kotitreeneistä.


Heh.. Tämä kertoo hyvin pitkälle minun päivistäni groomina, me vaan hengaillaan Jalmarin kanssa. On se hankala noilla kisapaikoilla..



KvR viikonloppu alkoi mukavasti 100cm 4. sijalla! 110cm harmittava hylsy, mutta hyviä hyppyjä sekä verkassa, että radalla!
Seuraavana päivänä jatkettiin 95cm voitolla!
Ja 105cm 2. sijalla!
Ratsukon kisaviikonloppu Savonlinna Opera Gamesissa oli hyvin menestyksekäs! Pe 100cm 1. sija la 110cm 3.sija ja su 110cm 1. sija!
 Savonlinnassa Sofia ja Jalmari olivat myös D- sarjan paras ratsukko 2015!! (Tämän ja ylemmän kuvan löysin Savonlinna Opera Gamesin facebook-sivuilta.)
Viime viikonloppuna Jalmari pääsikin Hyvinkäälle Riders Inn:in järjestämiin kisoihin. Jalmarilla oli kahtena ensimmäisenä päivänä kovin kiire, joka kostautui harmittavina puomeina. (Tämä ja alempi kuva (c) Kim Olin.)
Kuitenkin viimeisen päivän rata oli ratsastuksellisesti varmaan koko kisauran parhaita ratoja vaikka puomi sieltäkin radalta tarttui mukaan. Tähän rataan Sofia oli kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen!

Loppuun vielä koostevideo KvR viikonlopusta, minulla oli hieman kuvauksellisia ongelmia, joten kaikkia ratoja en viitsinyt kokonaisuudessaan laittaa.. - Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti