perjantai 27. heinäkuuta 2012

96. otsikoimisen jalo taito

Joo on taas jäänyt vähän tämä bloggailu, mutta ei ole oikein ollut aiheita, pelkkien kevyien päivien takia.

Tosiaan maanantaina menin kevyesti ilman satulaa. Venyttelin oikein kunnolla ja irrottelin sen ravissa. Aapo oli tosi mukava, jokseenkin vaan virkeä:--D

Tiistaina kävin maastossa! Tai no maastossa ja maastossa, mutta Aapon laitumen ympärillä on sellainen n.800m pitkä maastolenkki niin menin sitä:--) Ravissa se meni hyvin, mutta laukassa poni oli tosi varovainen. Nimittäin lenkin pohja oli niin kova, kun oli satanut taas.. Kyllä me laukassakin päästiin, mutta kovin oli vaivanloista sekin. Ymmärrettävää kumminkin, prinsessaponi, kun on;--)
   Lenkin jälkeen laitoin ponin jalkoihin linimentit ja venyttelin ne. Sitten laitoin ponille kaikki ruuat ja siivosin sen karsinan. Aapon vein siksiaikaa pihalle.

Keskiviikkona ponilla oli lepopäivä. Olin itse nimittäin Kuopiossa. En ostanut sieltä mitään ihmeellistä, paidan ja molemmille elikoille nameja.

Tälläisiä Aapolle!:--)

Tänään menin Aapon normaalisti läpi. Kevyesti eilisen lepopäivän jälkeen. Poni oli "hieman" virkeä. Eipähän ollut tahmea kaveri!;--) En tehnyt mitään erikoista läpi vaan:--)

Huomenna (tai siis tänään onhan kello jo yli puolenyön) meinasin laitella vähän videopätkiä meidän menosta;--)


5.Kuva Aapon lempikaverista
Roi on Aapon paras ystävä kieltämättä!:--)



6.Kuva asiasta minkä haluaisimme


Koulusatula! Etenkin tuo Globus Clickin ruskea!



//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti