maanantai 16. heinäkuuta 2012

91. ehkäpä me jo sunnuntaina!

En nyt kyllä todellakaan ala koko viikon tapahtumia kertoa tässä!

Olen nyt liikutellut Aapoa kevyesti ja se alkaa parantua! Tosiaan ponilla oli hengitysongelmia, mutta aletaan olla voiton puolella! Aloitan nyt ihan vaan tästä päivästä, koska en muista pahemmin mitä olen tehnyt ! :--D

Maanantai:

Menin tallille joskus klo 17. Laittelin Aapon valmiiksi ja siinä menikin yllättävän kauan! Olin nimittäin vasta 17.52 valmis. Tosiaan katsoin kelloa ennen kentälle menoa. Menin siis kentällä, se oli märkä, mutta hyvä kuitenkin.
   Alkuun aloitin normaaleilla alkukäynneillä ja alkuraveilla. Sitten pidin noin 5min kävelytauon. Rupesin ottamaan laukkaa. Alkuun siirtymisillä ja sitten loppuun ihan normaalisti kierroksia. Sitten taas pienet välikäynnit. Kentällä oli suurisuuri lätäkkö ja ajattelin, että menen sen ensin ravissa ja sitten laukassa. Aapo laukkasi innolla lätäkköön ja minusta vaikuttaa, että jos nyt kaikki menee hyvin niin rupeamme treenaamaan kenttää! Hyvällä tuurilla päästäisiin kisoihinkin;--) Lopussa otin eteenalas ravit ja pitkät n.15 min loppukäynnit.
   Tallissa pesin Aapon jalat ja siistin sen harjan ja hännän. Pesin myös suojat ja panssarin. Tosiaan koulusatulat ei olleet sopivia, niin taas tyydyn flättäriin... Huomenna meinasin siistiä korvakavat ja vuohiset.




  Olen opettanut ponille myös temppua! Kun sanon sille, että poni sano TÖHÖTÖHÖ niin se rupeaa hörisemään ! <3 tuitui<3


poninpallero<3


Muuten vielä! Päästään sunnuntain kisaamaan! Menen Maaningalla luokat 80 ja 90:--) Jes! Aapostakin on varmaan mukava päästä hyppäämään kisoihin!;--)

//Nora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti