sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

90. kohtakohta!

Tosiaan olen siis isälläni eli postailen, kun on mahdollisuus.

Torstai:

Märkä ja saippuoitu poni<3
Aapolla oli pesupäivä! Aluksi oli tarkoitus mennä kevyesti, mutta sitten päätin pestä ponin. Aluksi kastelin ja vaahdotin ponin kunnolla Charme shamppoolla. Tuli muuten likaista vaahtoa ponista! Sitten huuhtelin ponin kunnolla. Kuivasin ja suihkutin ötökkämyrkkyä ja hännänselvitysainetta. Lopuksi laitoin ponille loimen päälle ja karsinaan. Aapo sai kuivatella loimi päällä vähänaikaa, ettei se heti sotke itseään..
   Kun poni oli kuivunut menin syöttelemään sitä. Otin itse viltin ja kameran ja otin aurinkoa. Syöttelin sitä jonkun puolitunti.
Pesuvälineet

Perjantai:

Menin Aapolla normaalisti satulan kanssa. Tein tosiaan kevyesti niitä juttuja. Otin kaikki askellajit läpi ja maastossa loppukäynnit. En tehnyt mitään kummallista, koska oli niin kuuma.. 

on tosi hieno kuva.. mutta aapo sulonen<3

Lauantai:

Menin ponilla ilman satulaa. Aluksi talutin paria tyttöä J:n kanssa. Saimme siitä molemmat 8 euroa. Heitin sitten ponin satulan pois ja menin itse ilman satulaa astellajit läpi ja sitten menin maastoon. Tallissa kastelin Aapon heinät, koska se on ruennut pärskimään heinän pölystä. En ole keksinyt sille mitään muuta  selitystä sille. Kaikki paikat pölyää... 

Talleilun jälkeen J tuli meille.Menimme mökille. Uimme ja teimme pikaruokaa :--D

Maanantaina Aapo saa "kilpailuoikeudet"  kun rokotukset atsuu voimaan! <3

//Nora



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti