lauantai 21. heinäkuuta 2012

93. Oho minne se postus jäi ?

Niin tosiaan kyllä, koneemme päätti taas tiltata kesken kirjoituksen keskiviikkona.. Joten kirjoitan taas lyhyesti ja ytimekkäästi päivien tapahtumat!

Tiistai:

Menin ponilla kevyesti koulua, tai ainakin minusta se oli kevyttä, mutta ponille tuli hiki! Ehkä minulle oli niin kevyttä, koska poni oli aivan yyyyberkiva!<3 Tein normaalisti siirtymisiä ja paljon käyntiä väliin. Loppuun eteenalasravit ja pitkät loppukäynnit. Sitten harjailin ja hoitelin Aapon loppuun.

Keskiviikko:

Aapo pääsi laitumelle! Kopitus sujui hyvin ja siinä meni tarkalleenottaen 5min.  Poni meni ystäväni talliin nyt pariksiviikkoa laitumelle, lomailemaan, mutta myös treenaamaan! Aapolla on ystävinä nyt siis kaksi tyttöä, ponineiti Nanda ja heppaneiti Milla. Molemmat ovat niin ihania että! Pojalla taisi tulla oripäivät taas mieleen, kun niin kovasti hirnui;--) Alkuun oli Millalla ja no Millalla kinastelua saiko Aapo tulla laumaan vai ei, mutta kyllä se siitä rauhoittui, kun Aapo herrasmiehenä vain pysyi tyynenä;--) Kun lähdimme kotiin poni jäi tytskejen kanssa sinne talliin rouskuttamaan heinää.

Torstai:

Menin tallille töiden jälkeen ja puhdistin ponin karsinan alkutöikseen.  Se pitää katsokaas minun siivota. Sitten hain kamani kellarista ja lähdin hakemaan ponin tarhasta. Kun sain kaverin kiinni hilasin sen talliin. Matkalla huomasin, että Aapolta puuttui ETUKENKÄ... Huokaisin syvään ja soitin kengittäjälle. Se tuli alle puolessatunnissa ja olimme valmiita lähtöön.
   Paikassa missä Aapo on nyt, ei ole vielä kenttää, mutta siinä noin 1km päässä on kenttä jota saamme käyttää. Eli lähdin kävelemään sinne. Siinä meni joku 15min ja tuli sellaiset kivat alkukäynnit siinä samalla. Kentälle päästyäni annoin ponin kaverilleni pideltäväksi ja rakensin itse pari estettä. Laitoin kentälle yhden ristikon lävistäjälle ja yksi pysty molemmille pitkillesivuille. Toisen pystyn alla oli vesimatto ja toisen alla oli valkea (likainen kylläkin:--D) laatikko.
  Alussa Aapo tukeutui hyvin ohjalle ja oli muutenkin kiva! Verkkahypyt meni hyvin ja ns. radanpätkäkin meni vauhdikkaasti :--D Isoin este oli ehkä 95cm, koska hypännyt olen kunnolla viimeksi hmm....?
   Sitten kävelin ponin kanssa kotiin ja kylmäsin sen jalat. Päästin sen vielä pihalle, kun oli ihan siedettävä sää:--)


Perjantai:

Talleilua kera Juulian ! Ratsastin Aapon ja Nandan. Ponit olivat niin mutaisia, että hoitoon meni noin 45min? Kun viimein päästiin lähtöön ratsastimme ponit kentälle ja hyppäsin Aapon selkään. Menin ponilla n. 40min ja Juulia kävelytti Nandaa sen ajan. Kiitos avusta! Tein Aapon kanssa raviväistöjä ja ne sujuivat molempiin suuntiin hyvin! Myös parit laukanvaihdot esitettiin onnistuneesti ! Poni oli HIRVEEN hyvä! Oli niin tasainen, rento ja tukeutui niin hyvin ohjaan! <3 Hieno poni:--)<3
  Sitten menin Nandan selkään. Alkuun työskentelin senkin alas käynnissä ja ravissa. Ei se poni ollut niin tasainen tuntumalle, kuin Aapo, mutta omalla tavallaan tosi mukava ja hauska tapaus! Laukassa alkuun hieman hakemista, mutta kun sellainen "yhteinen sävel" löytyi niin hyvin sekin meni! :--) Loppuun temponvaihteluita ravissa ja eteenalasravit. Sitten käpyttelimme tallille takaisin.
   Kuvia ei tosiaan ole, kun kuvaaja oli poninhuoltajana!;--) Kiitos vaan avusta!<3

Tässä kuitenkin taas paintilla väkerrettyjä piirroksia :D

Joopajoo on hyvin kirjotettu. Siinä lukee tunneli!

//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti