sunnuntai 18. marraskuuta 2012

125. Koulukisat 18.11

Noniin! Nyt on kisaviikonloppu selvitty kunnialla läpi.

 Ja tänään oli siis ne koulukisat. Mentiin ponin kanssa B:0. Sinäänsä helppo rata, mutta meille kuitenkin aika vaativa, kun minä en saa tuosta ponista keskiravia irti!



Verkassa Aapo oli super! Tein paljon ravi-käynti siirtymisiä ja sellaista. Laukkaa otin hyvin vähän, mutta silleen että paikat aukeaisivat eilisten hyppelöiden jälkeen. Menin verkkani ekana joten jäimme Aapon kanssa maneesiin yksin. No tämä toverihan aloi sitten huutamaan, koska kaikki jätti! Kyllä poni siitä sitten rauhoittui, kun se huomasi, että ei se niin kamalaa ole.



Radalla Aapon enegria hävisi oman jännitykseni takia.. Raviosuus oli kuitenkin tasainen ja kelpo. Laukkaosuus oli paaaljon parempi. Radan lopputulos oli 61.600% ja 8/18.




Enimmäkseen oli numeroita 6-7, mutta lävistäjästä tuli 4, koska tehtiin sellainen sujuva vaihto(;

Laitan vielä kommentteja tuosta radasta tuomarilta.

Suoritus eteni siististi ja tasaisesti, mutta energisyyttä ja aktiivisuutta enemmän -> keskiliike esille. 



Kiitos kuvista Anni ja Jenna!

Lisään tähän postaukseen sitten sen videon, kun saan sen.
//Nora

4 kommenttia:

  1. Etkö sä oo Aapolle jo vähän liian pitkä? Tai Aapo sulle vähän pieni? Mua on mietityttäny tää vähä aikaa jo kun sun jalat menee noin alas..?

    T: ihan ystävällinen anonyymi joka ei tarkoita siis tätä mitenkään pahalla. (:

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa en tiedä:D koulusatulan kanssa jalkani menevät kylläkin vähän liian alas, mutta se ei johdu mitenkään aapon pieneydestä vaan minun ylitaipuvista nivelistä. Kiitos kommentistasi!(:

    VastaaPoista
  3. alat olemaan kyllä aapolle aika pitkä, kannattaa harkita toista ratsua ihan oman istuntasi kannalta :) Mitäs aapolle teet sitten un se jää sulle pieneksi? Meinaatko myydä sen/antaa ylläpitoon vai jääkö se sulle itselles vielä? :)

    -myöskin ihan kiltti ano ;)

    VastaaPoista
  4. poni on kyl sulle jo vähä pieni :( en mitenkään pahalla halua sanoo...

    VastaaPoista