torstai 1. marraskuuta 2012

119. I wish you were here

Voin vaan kertoa, että ikävä on kova! No olen ainakin ollut nyt kavereiden kanssa. Kuitenkin kerron nyt tiistaista ja muita juttuja.





Aamu alkoi ihanasti(sarkasmi) koululla. Meillä oli sellainen normaali päivä. Hieman tylsää, mutta noo.. Koulun jälkeen menimme E:n ja Sinan kanssa kiinalaiseen syömään. Omnom. Sen jälkeen kävimme ostamassa karkkia. Sitten K, E, A ja Sina tulivat meille.

Katsottiin MTV:tä ja syötiin karkkia. Musta alkoi tuntua, että A:lla ja K:lla alko ne karkit kiehua yli joten päätettiin (tälleen välistä tää tuntuu luonnottomalta kirjoittaa näin) lähteä pihalle. Menimme sellaiseen puistoon jossa ne hullut saivat purkaa sitä virtaansa.



Tosiaan Taru on soitellut. Aapo oli kuulema ensimmäiset kaksi päivää aika pissapää, mutta kolmannella kaikki oli helpompaa. Haemme ponin vasta sunnuntaina ja silloin minulla on se tunti.


Tiedän tyyyyyyyyylsä postaus.. Mutta on niin luonnotonta kirjoittaa omia juttuja, kun on tottunut  kirjoittelemaan talleilusta!

Mitä olette mieltä, että kertoisin videolla päivästäni?

//Nora

4 kommenttia:

  1. mikä kamera sulla on, onks se hyvä, niiku millasii kuvii sil saa suunnillee maneesissa ja ulkona, hevosista yms? :) Eiks toi oo joku Nikonin? :D siis ainaki toi mikä sul on tos kuvas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kaksi kameraa. Tuota Nikonin pokkaria käytän enimmäkseen videokamerana ja sitten minulla on järkkäri Nikon D70 sellanen ikivanha. Pokkaril saa jonkinnäköisiä kuvia maneesissa ja ulkona, mutta ne näyttävät aina "heilahtaneilta" siksi se on videokamerana. Järkkärillä saa sitten parempia ulkona, maneesissa ei... Mutta tarkoitus olisi hankkia uusi kamera:D

      Poista