sunnuntai 18. marraskuuta 2012

124. Estekisat 17.11

Tänään tai no siis eilen, kello on jo 0:09 (on tarkkaa). Niin oli ne estekisat Koljonvirralla. Kerron tälleen lyhyesti ja suurpiirteisesti, kun väsyttää, mutta huomiselle en tätä jätä!


Haimme Juulian ja äitin kanssa ponin Koljoskille. Aapo sai napottaa kopissa vielä, olimme nimittäin todella ajoissa. Purin ponin ja laitoin sille varusteet päälle ja lähdin Tepan ja Ronjan kanssa kävelemään kentälle.



Maneesissa otin ravit, laukat ja verkkahypyt melko typistetysti, että Aapo olisi vähän terävämpi radalla. Viimeinen verkkahyppy oli ihan super! Siinä toivossa radalle, että kyllä tämä hyvin menee!

Menin luokan ensimmäisenä ja paineet oli kyllä sen mukaiset... Rata alkoi hyvällä sisääntulolla ja kakkosestekkin oli tosi hyvä, kolmoselle pissas vähäsen ja tultiin ristilaukassa alas.. Yritin sitä laukkaa siinä vaihtaa, mutta tämä tonttu senkun jatkaa vain eteenpäin... Teki mieli tehdä ympyrä tai jotain, mutta en sitten kuitenkaan. 4 este tultiin sitten siinä ristilaukassa ja se perhanan keppihän me sieltä mukana otettiin!
      Loppurata meni taas TOOOOOSI hyvin, kun se apina kuunteli mitä sanoin. No kuitenkin olin todella tyytyväinen loppurataan, mutta tottakai se jäi harmittamaan...



Kuitenkin tuolla suorituksella saimme seuramestaruus hopeaa! Että kyllä tuo Paapa sen ansaitsee <3


Tässä taas kooste jonka Juulia kuvasi ja teki! Kuvia ei ole, kun kaikki oli ottaneet vaan videoita... Huom kuvat on liitetty jälkeenpäin! Kuvat (c) Anni N.

Huomenna sitten koulukisoihin! Anteeksi sekava postaus, mutta sekava on minun olonikin:D

//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti