torstai 2. toukokuuta 2013

165. Vappuheppailut

Tosiaan, moni tallilla sanoi minulle, että eikös vappuna pitäisi olla menossa jossain ihan muualla kuin tallilla. Totesin vain, että päivähän tämä on niinkuin muutki, eli poni liikutetaan vaikka olisi vappu! Kuitenkaan en Aapon kanssa tehnyt mitään ihmeellistä, juoksutin ja tein maastakäsin juttuja. Inka oli mukana kuvaamssa, mutta välillä sen homma meni plörinäksi, koska koirat oli paljon mukavempia!


  
             Aapo on tosi hyvä juoksuttaa, se kuuntelee hyvin ääniapuja ja ja äänenpainoa. Sen kanssa pystyy tekemään juoksuttaessa paljon samoja juttuja kuin silloin kun menen kevyesti koulua. Eli temponvaihteluja ja siirtymisiä. Käynnissä se tahtoo vähän tökkiä, eikä aina tajua, että se voi kävellä ympyrällä.. Ravissa Pappa tottelee käskyjä ulos, silloin se lähtee ravaamaan suuremmalle ympyrälle, eteen, poni ravaa reippaammin ja takaisin, poni pienentää ravia melkein käyntiin, kuitenkaan siirtymättä käyntiin. Laukassa toimivat samat avut ja laukka nousee aika helposti. Joskus ponia saattaa laiskottaa ja silloin minun pitää käydä kyykyssä ja laukka nousee hyvin.


Aapon juoksutuksen jälkeen ratsastin vielä meidän tallilaisen Sulo- hepan. Tunsin itseni aivan kirpuksi sen selässä! Enempää en ala sitä puimaan.








Itse tunninpitäjä, eli Rasselipallo..

//Nora

10 kommenttia:

  1. Voii ihana toi koira! :3 Onko toi sun valkonen kypärä GPA? näyttää ainakin ja on tosi siistin näkönen! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, onhan toi ihan söpö! Juu on se GPA, vähä kärsineempi versio :D

      Poista
  2. tuo sulo on sulle paljon sopivamman kokoinen kun aapo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, se on sun oma mielipitees(:

      Poista
    2. Olen samaa mieltä toisen anon kanssa, ei pahalla! Sun istuntakin on parempi Sulon selässä eikä sun selkä mene niin kummallisestikkaan.. Mutta 'pappa' on söötimpi ♥

      Poista
    3. Pappa on maailman söpöin otus(; <3

      Poista
  3. miten tunsit itteks pieneks ton sulon kans? :D kun se on kumminki sulle just sopivan kokone :) mutta kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on tottunut Aapolla menemään niin mikä vaan hevoskokoinen tuntuu isolta :D Kiitos!(:

      Poista
    2. haha, uskon! hienosti kyl meette! :)

      Poista