perjantai 3. toukokuuta 2013

167. Penkin alle mennyt estevalmennus..

Kuvat puhukoot puolestaan, Papalla oli virtaa, joten vahtia oli liikaa. Jarrut oli ruosteessa ja kaasu hirtti kiinni. Hypyt oli hyviä, oikeastaan huippuja, mutta se mitä ennen niitä ja niiden jälkeen tapahtui oli jotain aivan muuta. Onko siis väärin ryhtyä kouluratsastajaksi? No ei me siihen pystyttäisi kuitenkaan! Pidemmittä puheitta siirrytään katselemaan kuvia:

 
 


Rodeoratsastusta 5e kerta, en ole vastuussa tapaturmista(;


 
 
Onse silti hienoin ja paras <3

Ponit tapasivat jälleen!


Maanantaina varmaan hyppyreenejä uudelleen ja sitten viikonloppuna lähdetäänkin nuttura tiukalla Sorsasalon koulukisoihin!


Loppuun tälläinen mielenkevennys, illan naurut :D


//Nora
 

6 kommenttia:

  1. Kuka nää kuvat on ottanu?

    VastaaPoista
  2. Moikka! Vaikka sitä ei itse haluaisikaan uskoa, niin Aapo alkaa käydä sinulle pikku hiljaa pieneksi ): Sulla on tosi pitkät jalustimet, ja etenkin hyppyhommissa jalat valahtaa taakse ): Ei ole miellyttävää ponille eikä ratsastajalle.. Mutta niin se menee, et ole ainut, joka tuossa iässä kasvaa ponista yli.

    VastaaPoista
  3. Jospa lopetetaan täällä blogissa tämä jauhaminen Noran pituudesta ja Aapon pienuudesta hänelle. Kyllä Nora itse tietää milloin se ponilla ratsastaminen alkaa tuntua pahalle ja totuus on se, että tämän kauden Nora menee vielä Aapolla. Noran äitinä minäkin tähän päätökseen olen vaikuttamassa ja Aapolla on vielä huimasti opetettavaa tytölle, koska ovat vasta alkaneet myös koulupuolella kilpailemaan ja se näyttää tällä parivaljakolla myös menevän hyvin. Tämän nyt kaikki joutuvat vaan kestämään. Tästä ei kärsi poni eikä tyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, että hommaa haluaa jatkaa, kun on alkanut sujumaan, mutta kannattaa nyt kuitenkin ottaa faktat huomioon. Tottakai itse huomaa, milloin homma alkaa käydä hankalaksi, mutta näin ulkopuolisen silmissä Nora on Aapolle pitkä. Jos nuo jalustimet on estejalustimet niin estekorkeus saa kyllä jäädäkkin tuohon. Ja tämä vaan sen takia, että jos Noralla ja Aapolla on kilpailukausi edessä, saattaa joku muukin pahalla silmällä katsoa Noran pituutta. Minua alkoi huvittamaan lauseesi "Tämän nyt kaikki joutuvat vaan kestämään". Tuli itselle sellainen olo, että te ehdoin tahdoin haluatte pitää Aapoa ja ratsastuttaa sitä liian pitkällä tytöllä. No, jokainen tavallaan, luulisi sinunkin poniäitinä ja hevoskansana ymmärtävän ponin tarpeet eikä jatkaa kisaamista voittoruusukkeet silmissä, näitäkin kyllä riittää.

      Poista
  4. Kun näytätte minulle, että missä me olemme olleet voittoruusukkeet silmissä, niin hyväksyn tuon kommentin. Kuten kaikki ovat varmaan huomanneet, ei Nora&Aapo ole olleet kovinkaan paljoa kisakentillä tänä vuonna. Ei olla tänään aluemestaruuksissa eikä mennä edes Sorsasaloon esteisiin. Me emme ole ehdoin tahdoin Aapoa pitämässä ruusukkuiden vuoksi, vaan ihan tässä ajatellaan Noran tulevaisuutta ja sitä mikä on järkevää ja mikä ei. Nora siirtyy vuoden päästä lukioon ja suorittamaan kaksoistutkintoa, jolloin on mietittävä mikä on hevosen ostossa järkevää ja mihin aika/voimat riittävät. Sen vuoksi emme aio Aaposta luopua vielä ja eikä ole niin sanottua, että luopuisimme koskaan. Kyllä ponin voi omistaa ilman, että sillä pitäisi kilpailla. Nora on koko ajan poninsa kanssa valmentajan silmien alla, joten älkää huolehtiko, poni voi hyvin eikä sillä ole mitään hätää.
    Ja minun toive on, että näistä asioita tullaan vaikka minulle keskustelemaan ihan suoraan, tänne on turhaa jauhaa tätä asiaa, kun ei edes uskalleta nimellä asioita puhua. Edelleen tämän vastauksen on kirjoittanut Noran äiti.

    VastaaPoista