torstai 2. toukokuuta 2013

166. Eilisen koulutreenit

   Varoitus, postaus sisältää paljon kuvia!

Mentiin Aapon kanssa tosiaan kunnolla koulua eilen. Pääaiheena oli väistöt, joissa kyllä riittää aina jotain tekemistä ja parantelua!
   Aloitettiin normaalisti käynnissä Apujen herkistelyllä, pysähdykset, taivutukset ja lisäykset. Sitten ravissa suuria ympyröitä, taivutteluja ja temponvaihteluita. Poni oli vähän kiinni sisäohjassa ja sitä sai aikapaljon irroitella. Laukassa otin alkuun ihan kevyessä istunnassa ympyröitä, Papalla se toimii paremmin kuin se, että suoraan istuu alas. Kevyen laukan jälkeen istuin alas, tein ympyröitä ja otin molempiin suuntiin vastalaukkaa.






Sitten tein ravissa parit avot ja rupesin tekemään käyntiväistöjä. Avot sujuivat hyvin molempiin suuntiin. Väistöt ovat vasemmalle tosi hyviä, mutta oikealle, meidän logiigat ei Aapon kanssa oikein kohtaa.. Ravissa västöt vasempaan oli tosi hyviä, mutta oikeaan se oli vaan sitä ettei poni jännity. Paljon treenattavaa!





Loppuun otin keskiraveja lävistäjällä ja Papalla alkaa löytyä ravia! Jes!!!! Loppuun eteenalas ravit ja loppukäynnit otin maastakäsin työskentelyllä.






Ratsastuksesta jäi tosi hyvä mieli, Pappa kuunteli hyvin ja teki tehtävät kunnolla. Omaan istuntaani lisäyksissä en ole tyytyväinen, koska laitan selän ärsyttävästi kaarelle! Hyi.




//Nora

Muistakaahan katsoa myös edellinen postaus, tänään tuli nyt kaksi postausta!

5 kommenttia: