sunnuntai 28. lokakuuta 2012

118. We're diamonds in the sky



Helou taas pitkästä aikaa! Hirmusesti koulujuttuja ja ponin kanssa onnistumisia ja epäonnistumisia.. Kuitenkin tarkoitus olisi kertoa suunitelmastani ja siitä miksi tälläisen toteutan.

   Aapo lähti perjantaina Tarun ratsastettavaksi. Haemme sen joko perjantaina tai lauantaina ja Taru pitää minulle tunnin ennen lähtöämme.
Perjantaina menin tallille pakkasin kamppeet ponille ja laitoin ne autoon. Sitten oli vuorossa operaatio ponin kopitus. Valmistauduin tottakai kamalaan pomppimiseen ja peruutteluun, mutta ei mitään sellaisia! Suorilla koppiin ja sinne se jäi seisomaan, vaikka takapuomikin oli vielä auki! Ihana nähdä kun sekin homma edistyy!<3 Matka meni hyvin niinkuin aina. Osaa se sentään jotain, nimittäin seistä kopissa kunnolla!



Perillä sitten aluksi odoteltiin Tarua ja ihailtiin sitä Korholan tallia. Niin ihanalla paikalla huippu olosuhteet valmentautumiselle! Sitten, kun Taru tuli purimme Aapon ja veimme sen talliin. Laitoimme Aapon tavarat paikoilleen ja Taru lähti vielä juoksuttamaan ponin. Sanoin ponille heipat ja lähdettiin kotiin. Noo vähän matkaa ajettua itkukin siinä pääsi...



Matkalla sain kuitenkin huippuidiksen! Tai huippujahuippu, mutta kuitenkin. Nyt minulla on ollut ainoastaan Aapo/heppa painoitteisia postauksia, joten nyt, kun en talleile viikkoon blogini on muutaman päivän lifestylepainoitteinen. Pari sellaista postausta ja sitten palaan arkeen. Idiksiä postauksista saa pitää heitellä! Nimittäin tää on mulle aivan uusi alue(;.

 Tunnista joka on viikon päästä tulee sitten videota ja kuvia.


Nyt siis kaikki ehdottamaan ja kommentoimaan!

//Nora

2 kommenttia:

  1. tee aikataulu päivästäsi, tai kerrot päivästäsi! :)

    katso myös uusi blogini:

    prinsessan--paivakirja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. ^^ samaa ehdotan minäkin(;

    praktykmaakvolmaak.blogspot.fi

    VastaaPoista