sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Minä bloggaajana

Tosiaan, kohta on kulunut vuosi siitä, kun aloitin blogini pitämisen. Mitä nyt olen itse lueskellut nuita ensimmäisiä tekstejäni niin ihan hävettää! Hyvä, kun kymmenen lausetta on! Tekstini oli hyvin vaikealukuista ja hymiöitä oli aivan liikaa! Hyh. Omasta mielestäni olen kehittynyt tekstin muodollisuudessa. Kirjoitan nykyään selkeämmin, pidemmin ja hieman jopa kirjakielellä.
    Kun katson vanhoja tekstejäni, niissä harvassa on kuvia... Nykyään laitan edes jonkun kuvan, ettei postauksesta tule niin tylsä.


Tässä pari esimerkkitekstiä:

Aapon jalasta on tullu normaali. Kohta päästään hyppäämään! Tunnilla ja valmennuksessa ollaan kertaalleen käyty:) Aapo on tykänny päästyää liikkumaan normaalisti. 

   Torstaina päästiin ekalle tunnille pitkästä aikaa. Tehtiin avotaivutuksesta vastataivutukseen vaihto. Eli tullaan keskihalkasialle avossa, puolenvälin jälkeen jatketaan avoa mutta asetetaan ulos. Poni ei aluksi oikeen tajunnu ideaa mutta sieltä se tuli kuitenki. Ja lopuks meni ihan hyvin!:) Parin kerran jälkeen poni rupes tukeutumaan ohjalle ja rupes käyttää selkäänsä. Tyytyäinen siihen:)

  Sunnuntaina Taru(kotivalkku) tuli pitämään valmennuksen. Alussa annoin Aapon kulkea pittempänä ja pyrin saamaan sen liikkumaan eteen päin pitkin askelin. Alkuverkkojen jälkeen rupesimme tekemään siirtymisiä ja ympyrällä töitä. Aluksi poni painoi kädelle jne. mutta pehmeni hommien saatossa:) Mukava poni silloinki!:)

Tänään lepis ja huomenna hankireeniä:)

<3: norppis


Nyt ollaan päästy vaiheeseen: laukka!:) ollaan siis menty ympyrä suuntaansa laukassa ja puhtaasti. Eli poni paranemaan päin<3 
  Tänään kävin ratsastamassa kaverini ponia Jadea. Se oli mukava, hieman samantyyppinen ratsastettava kun Aapoki::) Sen jälkeen menin Ponin juoksuttamaan. Men puhtaasti ja hyvin jonka jälkeen tain vielä maastakäsinharjoittelua, siis kopitusta varten... Siitä kopituksesta on tullu oikee riesa.. Jospa sitä kohta pääsis taas menemään normisti ja hyppäämään:)

<3: norppis


Tosiaankin, ärsyttävän lyhyiä ja kieliopillisesti huonolaatuista tekstiä! Jopa minä (joka on huono äikässä) ymmärrän jotakin tälläisesta(; 


Sitten teille rakkaat 74 lukijaa! Parisen kysymystä.

1. Kuinka kauan olet lukenut blogiani?

2. Mitä mieltä olet blogistani?
3. Luetko myös tekstit vai katsotko pelkät kuvat?
4. Jos olet lukenut blogiani pidempään/olet lukenut vanhat tekstit mitä eroja huomaat?
5. Ahkerasti vaan vastailemaan!

ps. Käykääs tsekkaa Juulian blogi!

//Nora

3 kommenttia:

  1. 1. No melkei vuoden ! :D
    2. täydellinen, koska 5/5 te + ulkoasu ♥
    3.Luen joka ikisen sanan, kirjaimen, tavun ! + tuijotan kuvia 5min.
    4. huomaan ja paljon, nyt tätä jaksaa kunnolla lukee!
    5. sry vastasin jo ! (;

    VastaaPoista
  2. 1. leirin jälkeen aloin lukee, kun sain tietää että sulla on blogi: D!
    2. Kiva! siisti ulkoasu, kivoja postauksia ja paljon kuvia.
    3. Riippuu päivästä, joskus en jaksa lukea yhdenkään lukemani blogin tekstiä... tai sitten vaan selaan silleen nopeesti läpi ja luen lauseita sieltä täältä, mutta sinäänsä tekseissä ei ole mitään vikaa että en niitä aina lue. vaan se johtuu siitä että laiskottaa: D
    4. -

    VastaaPoista
  3. 1. n. kuukauden;)
    2. todella kiva;)
    3. luen myös tekstit;))
    4. no ennoo lukenu kauhee pitkää, mut eroja eii oo, kaikki tekstit yhtä kivoja yms♥
    5. ^^

    VastaaPoista