torstai 4. lokakuuta 2012

112. Kisoja taas..

Elikkäs nyt oltiin ponin kanssa vuorostaan seurakisoissa 29.-30.9 Koljonvirralla. Menin esteillä luokat 80 ja 90cm. Metriä ei tietenkään ollut!

Ensinnäkin olimme myöhässä aikataulusta, koska S meni 60cm. Kuitenkin selvittiin ihan suht nopeasti.

Kaikissa luokissa oli sama rata, joten opettelin sen siinä heti 60cm alussa. Rata oli helppo, loogiset tiet ja silleen. Verkkailin ponia melko nopeasti, koska tämä luokka oli oikeastaan meille vaan verkkaa. Radalle lähdin sillain, että tässä luokassa voin harjoitella pikkaisen aikaa. Rata oli todellakin vaudikas, Aapossa oli pikkaisen virtaa ja pitelmistä! Tulos oli 0-0 ja ja voittohan sieltä napsahti! Seuraavaan ratsukkoon oli aikaa 8sekuntia! Kunniakierros vedettiin pukkilaukalla ja silleen! Katsojat pikkaisen katsoivat, kun kikatin siellä ponin selässä :--D


Ysikymppiin tein lyhyen ja rennon verkan. Lähdin luokassa ykkösenä. Rata alkoi tosi hyvällä hypyllä! Muutenkin se oli hirmusen kiva vaikka 5 ja 6 esteen välillä Aapo riemastui niin, että jätettiin yksi askel siitä pois! Sitten se perusradan viimeinen este! Hieman huonoon paikkaan, huonolla pohjalla niin eikös se sitten rämähtänyt alas! Ja sekös vasta ponia suututtikin! Pukkia lensi niin paljon, että hyvä kun en tippunut.

Taas yksi ruusuke kainalossa kotiin!

Tallilla letitin ponin ja laitoin kaikki tavarat aamua varten valmiiksi.
    Aamulla lähdettiin joskus yli kymmenen ajelemaan taas. Menin Aapolla nuortenhevosten kenttäkilpailuojhelman 2009. Verkkailin ponia kevyesti maneesissa ja sitten menin siihen kentälle. Kenttä oli niin vetinen, että poni hipsutteli siellä kuin mikäkin prinsessa! Menin taas luokan ensimmäisenä. Rata oli hieman löysä, mutta tuomari otti pohjan huomioon. Paperissa oli enimmäkseen kutosia jokunen seiska ja pari viitosta. Radan lopputulos oli siis 61.875%. Sijoitusta ei tullut, mutta poni oli hieno!







Kuvista kiitos Jennalle ja Annille!
Yritän rueta postaamaan aina, kun mahdollista, mutta koulu vie aikaa!

//Nora

2 kommenttia:

  1. Ketkä sua valmentaa ?

    VastaaPoista
  2. Esteillä Antti Jauhiainen ja Sanna Backlund. Koulussa Taru Hämäläinen ja silloin tällöin Tiina Kajanus.

    VastaaPoista