tiistai 27. elokuuta 2013

190. Koulutreenailua helteessä

En tiiä mitä kuvien laadulle kävi... t. juulia

Hyvä poni, hieno sää, huippu seura ja treenimotivaatio! Siitä on koulutreenit tehty.


Niin, sunnuntaina käytiin ponin kanssa kentällä reenaamassa kunnolla koulua. Ja materiaalista saatte kiittää Juuliaa!



Alkuun otin ihan normaalit verkat käynnissä ja ravissa. Aapo oli hieman jännittynyt, kun toisessa päädyssä mylläsi joku pirun työkone. Kuitenkin poni on niihin tottunut niin järkytys lieveni vähän.. Jännityksen hävittyä Aapo oli tosi kiva! Se rentoutui ja tukeutui hyvin ohjalle.


Laukassa en tehnyt ns. verkkaa vaan tulin suurelle pääty-ympyrälle ja siinä tein laukannostoja. Kumpaakin laukkaa, eli joka toinen nosto oikealaukka ja joka toinen vastalaukka. Alkuun poni oli vähän kummissaan, mutta kuitenkin nostot olivat yllättävän hyviä! Sitten käytiin sellainen 100m pitkä lenkki, jossa voi laukata vähän reippaammin. no tästäkös Aapo sitten innostuikin ja toimitti jotain omiansa siellä.. Minä ja Juulia vaan naurettiin, kun ponilla oli niin hauskaa!



Loppuun otin ravissa temponmuutoksia, pari pysäytystä ja keskiravi treeniä. Keskiravisssa poni lähtee aina tikitikiravia juuri, kun lävistäjä on loppumaisillaan.. Eli sitä treenataan. Kumminkin se esitti hyvääkin pätkää joten tästä se lähtee. Muutenkin Aapo on ruennut lyhenemään edestä kivasti ja se alkaa esittää kivaa ravia, kouluradoilla pisteet nousee! Se on myös ryhdikkääpi kuin ennen. Hieno poni!





//Nora

4 kommenttia:

  1. onko aapo yötäpäivää ulkona vaan onko se yöt sisällä? Kiva postaus !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäsit! Poni on yöt ulkona jos sää sallii, eli ei sada/ole liian kylmä. Jos sataa tmv. niin ponit on yön sisällä(:

      Poista