perjantai 9. elokuuta 2013

187. Hyppypäivä kaatosateessa

Pieni sananpoikanen minulta tähän alkuun, ei mene kuin pieni hetki! Shh hiljaa... Empähän oo T. mä. no niin ELI. Krhm...Ensinnäkin kuvausää oli p*rseestä, joten jouduin pitämään toisella kädellä sateenvarjoa ja toisella kuvaamaan. Arvatkaa saako kuvista tai videoista mitään selvää? ei. Joten syyttäkää säätä, jos tahdotte jotakin syyttää. Olimme muuten Noran ja Sofian kanssa niiin seksikkäitä meidän kaksi kokoa isoissa sadetakeissa. :3 hurmattiin kaikki miehet tuolta seudulta. Believe or not. - juulia alias ihanin kuvaaja joka uhrautuu menemään kuvaamaan kaatosateessa laamoja ja niiden tärähtäneitä ratsastajia.

Niin, tuo oikeastaan kertoi aika paljon tämän päivän touhusta.. Pienen kikkailun jälkeen sain satulavyön sillätavalla, ettei tarvinnut ihan ilman mennä! Kuitenkin, sää oli mitä oli. Kentän pohja oli esteitä rakentaessa hyvä, mutta puolen tunnin päästä se oli jotain aivan muuta. Siksipä esteet olivat max. 75cm.


Tein todella lyhyen ja kevyen verkan raskaan pohjan takia. Aapo oli ihan hyvä, vaikka se onkin pohja-arka se yritti parhaansa mukaan edetä. Verkkahypyt otettiin tuolle ristikko-okserille vasempaan suuntaan ja oikeaan tynnyriestettä. Ekassa hypyssä (tuo ylin kuva) oma istuntani ihan hakoteillä. Kuitenkin heti seuraava hyppy (alempi kuva) istuntani korjautui edes vähän. Tynnyrille otin kaksi hyppyä ja molemmat tuli tosi hyvin!

 
Ennen virallista rataa tulin kerran linjan ja sarjan verkkaratana, katsottiin samalla, että onhan välit hyvät. Linjan ekalle tuli kielto kerran, koska tein huonon tien, tuuppasin ja toimitin omiani.. Siitähän ei ponia rangaista, joten taputtelin sitä ja moitin omaa ratsastustani.. Ponin ilme oli juuri sellainen, että "Hyvä mamma, kyllähän sä jotain tajusit!" Sitten uudestaan ja paremmalla tiellä. Koosteesta huomaa, että poni ei oikein uskalla linjalla venyttää vaan jää pieneen laukkaan. Mutta se sille pohjan takia suotakoon!
 
Varsinaista rataa tulin vain kerran, koska Aapo suoritti sen hyvin. Väleissä peppu ylös penkistä ja vähän sujuvampaa laukkaa, tosin ei se edelleenkään ollut ratatempoa nähnytkään. Kenttä alkoi olla siinävaiheessa niin löllö, että suosiolla jätettiin rata vain yhteen kertaan. Loppuun otin vielä linjan ja sarjan ja sitten vaihto ja viimeinen okseri. Linjalle tarkoituksena ottaa 5 askelta 6 sijaan ja se onnistui. Sarjalle taas tarkoituksena kompaktimpi paikka, sekin löytyi, kun vaan muisti ratsastaa! Ja sitten loppuun okserille, siihen tuli kivan pyöreä hyppy ja siihen oli hyvä lopettaa. Hieno poni ja koulupainoitteinen ratsastaja, kai tuo näyttää noinkin sujuvan! :Dd


PS. En ole todellakaan noin lihava, vaan minulla on kaksi kokoa liian iso sadetakki ja turvaliivi alla(; Näyttääpäs mun selkä hupsulle...



Tulipas tekstipainoitteinen postaus..! Ja vielä muistakaahan tsekata eilen illalla julkaistu hömppäilypostaus!(:

7 kommenttia:

  1. mikä kamera tolla juulialla on? mikä objektiivi? sori oon utelias : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan Noran puolesta. Kamerana toimii Canon eos 600D ja objektiivi on Tamron 70-30mm. :)

      Poista
    2. Hah joo hyvä vaan kun Juulia ite vastasi, oon ihan tunari vastaamaan mihinkään kamerajuttuihin!:Dd

      Poista
  2. Saitpas uuden lukija jajajjaaa et arvaa kyka ;)

    VastaaPoista
  3. Eeeen arvaa, tiiäx että olit 110lukija??(; HUISII

    VastaaPoista
  4. ryhdyin lukijaksi!:)
    http://sparks-in-the-air-horselife.blogspot.fi/

    VastaaPoista