maanantai 2. syyskuuta 2013

191. LARS seuraestekisat 1.9

Eilen oltiin Aapon kanssa estekisoissa piitkästä aikaa! Milloinkas meillä on viimeksi ollut estekarkelot? Hmmmm.. Taisi olla KvR seuramestaruudet joskus marraskuussa.. Hui kamala siitä on paljon aikaa. Ja arvatkaapa jännittikö minua?

Kuitenkin herätys oli ihanaisesti klo 6.05, tallille lähdin ajamaan klo 7 aikaan. Tallilla laittelin loput tavarat kasaan ja odolteltiin kyydin saapumista. Klo 10 aikaan ruettiin lastaamaan poneja ja auto starttasi pihasta kymmenen jälkeen. Paikan päällä kerettiin hyvin tutustua rataan ja katsella kisoja ennen ponien ottamista kopista.



80cm verkka meni yllättävän hyvin. Otin lyhyen ja kevyen verkan, koska kentän pohja oli raskas ja sääkin suosi meitä kuumuudella.. Pari hyppyä ristikolle, pari hyppyä pystylle ja kerran okserille ja pystyltä suoraan okserille. Thäts it. Radalle lähdettiin siis hyvällä verkalla, mutta minua jännitti ihan sikana, tai no ei jännittänyt vaan, en oikeastaan tiedä. Kuitenkin rata meni kokonaisuudessaan hyvin! Okei, kakkosesteelle tuli omalaatuinen loikka ja poni välillä pukitteli innoissaan, mutta 0-0 tulos! Uusinnassa en lähtenyt ratsastamaan aikaa kummassakaan luokassa, koska haussahan oli puhtaat radat.



90cm verkkaan otin vain kerran okserin ja sitten tein sileää verkaa. Pysähdyksiä ja siirtymisiä. Radalle lähdettiin paljon luottavaisemmin mielin. Sanoin Juulialle, että aivan sama vaikka jokainen puomi tulisi alas, fiilikset 80cm jälkeen olivat niin hyvät! Todellisuudessa 90cm rata oli paremman näköinen, kun 80cm (ehkä..). Toki paikat tulivat vähän turhankin lähelle, mutta poni hyppäsi hyvin! Uusinnan viimeiselle esteelle tuli vähän huono hyppy, koska joku pirun muovilärpäke leijaili ponin jalkoihin ja Aaposta se oli melkoisen kamalaa, mutta rehellinen herra kuitenkin hyppäsi viimeisenkin esteen! Eli 90cm 0-0 ja supertyytyväinen kuski! Hieno Aapo ♥


//Nora

8 kommenttia: