perjantai 22. maaliskuuta 2013

158. Tuuppailua ilman satulaa +kooste

Höh.... Juuri meidän tuuria! Aapolle oli tullut lavasta kainaloon asti sellainen pintanaarmu. Ja meidän tuurillamme se loppuu juuri siihen kohtaan mihin satulavyö tulee. Joten satulaa ei voi käyttää nyt aikanaan pariin päivään..

No kuitenkin, olen mennyt nyt kolmatta päivää ilman satulaa ja se alkaa tuottaa tulosta! Maanantaina Aapo oli kuin tykinkuula, jos pohkeen laittoi kiinni poni ampaisi hirveää kyytiä eteenpäin. Eilen tilanne oli jo pikkaisen parempi, mutta herkkis se oli silti. Tänään asia oli ihan toinen! Pystyin ratsastamaan ponia aivan normaalisti ja pohje pystyi olemaan aivan samallalailla kiinni kuin satulankin kanssä ilman, että poni lähti hulluna kiitämään! On tuossa muitankin hyviä puolia esim niinkuin se, että oma tasapainoni kehittyy. Aapo on niin kaitainen, että siellä ei oikein tiedä missä kohti istuisi, että ei luiskahda alas. Kun katsoo noita kuvia ja koostetta huomaan, että tasapainotan käsilläni tosi paljon... HYI! Se pitäisi saada kyllä pois, mutta tässä sitä treenataan.

En tehnyt mitään kovin kummoisia, pätkiä vastalaukkaa ja sitten ihan vain apujen herkistelyä. Aapo oli kokoajan sellainen kivan herkän tuntuinen ja totteli hyvin! Vähän vasempaan poni oli sen tuntuinen ettei ohjasta voinut pitää kovin kauaa, koska poni jännittyy, mutta ongelma selvisi sillä, että myötäilin aina, kun otin ohjasta. Näin ponin sai pidettyä rentona ja mukavana!









Maailman hienoin <3
 







//Nora

7 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kivan väriset pintelit!:)
    Aapokin näyttää oikein kivalle kouluponille, mutta sun katse on liikaa ponin niskassa, mutta sehän on yleinen ongelma (nimin. sama ongelma)
    Ootte hieno pari!

    VastaaPoista
  2. Ihania ootte! Vaihatko kohta hevoseen kun oot jo pitkä ja ponivuodetkin loppuuvarmaan kohta ja jos aiot niitä esteitä vielä vähä isompina:D vastaa pliisxd :) että ootko vaihtamassa hevoseen vai pidätkö hevosta ja aapoa molempia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti(:
      Olen itse pähkäillyt tätä asiaa vuodenvaihteesta lähtien... Kuitenkaan en haluaisi Aapoa myydä ja minulla on aikaa miettiä asiaa vielä puolitoistavuotta, kun ponivuoteni loppuu. Katsoo mihin tämä elämä vie, toivottavasti olisi rahkeet pitää molempia!

      Poista
  3. Etkö oo jo vähä pitkä Aapolle?

    VastaaPoista
  4. Haaste (:

    http://enjoylittlethingss.blogspot.fi/2013/03/aina-vetany-niin-kovaa-ku-vaan-lahtee.html

    VastaaPoista