maanantai 4. maaliskuuta 2013

153. 5asiaa joita ette tienneet Aaposta

1. Aapo on melkoinen "elvis" eli minun kielellä se tarkoittaa, että se tekee asiat vähän niinnäin ja sinneppäin. Yleensä se haluaa päästä kaikesta helpoimmalla mahdollisella tavalla, mutta kun ponille vaan sanoo että kyllä nyt tehdään tämä homma kunnolla niin se tekee parhaansa. Herra vain tarvitsee pienen muistutuksen.

2. Omasta mielestään Aapo on hyvin suuri ja voimakas hevonen, mutta ponin harmiksi se on jäänyt ponikokoiseksi. Ei se niinkään kokonsa puolesta ole suuri, mutta ego on sitäkin suurempi! Tuon ponin egolle ja olemukselle ei voi muuta kuin nauraa! Aapo on aina laumassa johtaja ja yleisemmin muut hevoset hyväksyvät sen, koska tuo kaveri ei hevillä periksi anna!

3. Olemme tulleet Aapon kanssa siihen tulokseen, että kivet, risut ja pyöröpaalit ovat pelottavia. Kentän laidalla on sellainen kivikasa ja poni on nähnyt sen ehkä 20746274 kertaa, mutta edelleen joskusse on kamala ja siitä vedetään hirmuiset slaagit...

4. Aapolla on vähän outoja tapoja... Sen pitää levitellä heinät ennen syömistä ja sen pitää kaivaa kuoppa ennen, kun se tekee tarpeensa. Ja tämän jälkeen se ne pitää peitellä!

5. Kun Aapoa ärsyttää jokin aivan suunnattomasti se alkaa hangata päätänsä hankeen. Jos sitä kutittaa niin se hankaa jalkaansa, mutta ärsytyksestä se tunkee päänsä hankeen. Sen huomaa esimerkiksi siinä jos ponin pitää seistä paikoillaan, kun vaikka otan takkia pois ratsastaessa. Myös silloin, kun Juulia oli kuvaamassa meidän piti seistä siellä hangessa niin tämä pisti päänsä piiloon, koska ärsytti seistä keskellä hankea, paikoillaan.




//Nora

2 kommenttia:

  1. Ihana video Nora ♥ Millon nähään :)?

    VastaaPoista
  2. Mukava postaus ja voi ei tuo sen viimeinen tapa, osaan vaan kuvitella. :D

    VastaaPoista