tiistai 19. maaliskuuta 2013

157. KRS koulukansalliset 17.3

En ainakaan vielä ole löytänyt kuvia, eikä kukaan kuvannut minua.. Joten laitan tähän nyt kuvia tuosta pöytäkirjasta.

Olin tallilla jo heti seitsämän jälkeen, harjasin Aapon ja laitoin sille kuljetuskamat päälle. Kahdeksan aikaan laitettiin poni koppiin ja oltiin tien päällä 8.07. Kajaanissa olimme jo ennen kymmentä. Purimme ponin kopista ja vein sen karsinaan. Kansliassakäynnin jälkeen menin varustamaan Aapoa.

Olin menossa verkkaamaan ennen puolta yhtätoista, oma lähtöni piti olla joskus vaille 11, mutta kisat olivat vähän myöhässä joten verkka-aikaa oli pitempään. Luokan 1 ratsastajilla oli mahdollisuus verkata pressumaneesissa, koska pakkasta oli kuitenkin jonkinverran. Itse kuitenkin päätin mennä ihan siinä vanhemmassa maneesissa, koska pressuhallissa oli niin kamalasti porukkaa! Kävin vain näyttämässä katsomopäädyn ponille ja sitten suuntasimme pikkuhalliin. Siellä sainkin verkata ihan rauhassa, koska maneesissa ei ollut muita kuin me. Aapo oli verkassa alkuun vähän painava ja jäykkä, mutta pienen venyttelyn jälkeen siitä tuli tosi mukava! Lähdimme siis hyvillämielin radalle.

Ennen suoritusta kertasin radan ja jankutin päässäni "vasemmalle,vasemmalle,vasemmalle!"  Se oli siis suunta jonne piti kääntyä alkutervehdyksen jälkeen. Kuitenkin, kun tulin alkutervehdykseen minulle tuli ihan kamala muistikatkos, niinkuin aina! Muisti palasi kuitenkin nopeasti ja muistin, että vasemmalle piti kääntyä.

Rata meni omasta mielestäni viikon treeneihin verrattuna ihan huippuhyvin! Radalta tullessamme olin niin onnellinen ja taputtelin ponia ihan sikapaljon! Radalla poni oli rento, eikä huudellut muiden hevosten perään lainkaan. Se totteli jokaista apuani ja teki kaikki asiat tosi hyvin!

Pöytäkirjasta:

Parhaat numerot tuliva laukkavolteista ja  laukannostoista, niistä mistä olisin uskonut, että me saamme niistä huonoimmat numerot koko radalla. Tämä tuntui todella positiiviseltä, koska kerrankin laukkahommat onnistuivat seiskan arvoisesti!
Sinäänsä en pidä 6 kouluradan numerona huonona, ja se oli meidän huonoin numero. Tämäkin positiivistä, koska ei tullut yhtään 5 alkavaa numeroa! Kehitystä huomattavissa.

Yleisvaikutelma:

Askellajit: tuomari C 6,5 ja tuomari H 6,5
Lennokkuus: C 6,0 ja H 6,0
Kuuliaisuus: C 6,5 ja H 6,0
Ratsastajan istunta: C 6,0 ja H 6,5

Tuomari C: Kaunis poni ja tasainen suoritus. Hae vielä rentoutta etenkin ylälinjaan, niin hyvä tulee.
Tuomari H: Tasaista ja tahdikasta menoa. Saisi liikkua energisemmin takaa.

Prosentteja radalta tuli 63.182 ja sijoitus oli 7/22. Olimme ensimmäiset ei sijoittuneet ja olimme sijoilla ihan viimeiseen asti! Olen niin ylpeä Aaposta!<3






Kotona Aapo pääsi vielä pihalle, kun itse laittelin kamat pois ja siivosin kopin.
     Maanantaina meillä oli sellainen höllä maastopäivä ja tänään lepis. Torstaina  saadaan Juulia kuvaamaan ellei mitään esteitä tule eteen kuvaajalle!

//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti