lauantai 9. maaliskuuta 2013

155. Ponin selässä "pitkästä" aikaa

Tosiaan olimme Ruotsin risteilyllä ja tallinpitäjä ratsasti Aapoa sen aikaa. Hän sanoi, että Aapo oli ollut aika kamala, mutta eilen kun sen ratsastin se oli aivan huippu! Niin pehmeä ja miellyttämisenhaluinen.


Tein paljon avoja ja väistöjä, käynnissä ja ravissa. Molemmat ovat alkaneet sujua paljon paremmin! Ennen Aapo jännittyi ja nosti päänsä silleen, että katsoin sitä suurinpiirtein yläkautta silmiin... Mutta olen saanut nyt niin paljon vinkkejä kouluvalmennuksista, että nekin ovat alkaneet sujua.
     Toinen asia mikä on kehittynyt meidän menossa on vastalaukka. Ennen pääsimme vaivaisen pitkän sivun(jos sitäkään) vastalaukkaa, jonka jälkeen tuli vaihto. Noin kuukausi sitten pääsimme jo kenttää ympäri ilman vaihtoja, mutta mitäs tällähetkellä? Pystymme tekemään jo ympyröitä vastalaukassa ja pystyn säätelemään laukan pituutta niin, että poni on rento ja pyöreä.



Minulla oli kamera mukana, mutta ei kuvaajaa... Niinpä kuvasin tuollaista sikatyhmää materiaalia, jossa menen ympyrällä jotain juttuja.
 Tuossa koosteessa ei ole todellakaan parhaat palat ratsastuksesta... Tiedostan hyvin, että istuntani on kamala, mutta sitä yritetään korjata kokoajan. Laitoin tuohon koosteeseen kaikki pätkät eli yös niitä huonoja löytyy! Ärh... Miksi minä en osaa istua siellä selässä juuri silloin, kun poni menee nätisti?!?
    Palvokaa laatua 





Maanantaina luvassa fiksua koostetta ja postausta, kun Juulia tulee taas kuvaamaan! Ja toivottavasti saisin sen uuden bannerin pian, koska jouduin ottamaan jonkun vanhan bannerin ja en kyllä vieläkään ole tyytyväinen tähän ulkoasuun!
//Nora

3 kommenttia: