lauantai 29. joulukuuta 2012

139. Tuuppailua + kooste!

Lähdimme Juulian kanssa tallille vähän yli kolme. Tallilla laitoin Aapon ja huomasin, että se ajatus mitä olin suunnitellut ei toteudukkaan, koska tuli jo pimeä. Minun oli siis tarkoitus mennä pellolla vähän hankitreenua, mutta kentällä on valot niin jotenkin tuntui mukavammalle mennä valoisaan ratsastamaan: D.

     Laittelin Aapoa kuntoon ja lähdettiin kentälle. Aapo oli koko matkan kamalan reipas ja Juulian piti juosta poni aina kiinni. Kentällä verkkasin ponin käynnissä kuntoon ja avuille. Sitten ravissa tein paljon ympyröitä ja taivutteluja, että saatiin se pelkän kävelytyksen tuoma kankeus vähän auki. Laukkaa otin alkuverkassa aika vähän, koska kenttä oli tietyistä kohdista aika huono.

     Verkan jälkeen otin vähän käyntiväistöjä ja ravissa avoja. Aapo oli väistöissä ihan hyvä, koska kerrankin sillä oli innostusta tehdä niitä. Avoissakin se oli kiva ja tuli todella hyviä pätkiä! Loppuun otin molempiin suuntiin puoli ympyrää vastalaukkaa ja se meni paremmin kuin odotin!

    Kun olin jo ravaamassa loppuraveja kentältä lähti kaikki hevoset pois ja Aapo jäi sinne yksin. No tästähän toveri ei tykännyt ja aloitti kamalan pelleilyn. Tuossa yhdessä kohti koostetta missä se hyppää sivuun, se säikähti jotain olematonta valkoista hirviötä.. Sitten päätin, että no mennäänpäs sitten ihan harjoitusravia vähän aikaa. Siihen asti, että asiat järjestyvät ponin päässä. Silloinhan poni päättikin, että okei voin mä tehdä töitä! Mentiin hienoa lisättyä ja sitten eteenalas ravit. Kaikenkaikkiaan hyvin onnistunut ratsastus.


Tosiaan loppuun laitan koosteen tältä päivältä. Älkää kysykö minulta tuosta lopusta, sen voin sanoa, että Aapo ei tykkää korvahupuista ja halusi sen pois:  D. Juulian idea tuo loppu, ei minun: D!




//Nora

4 kommenttia:

  1. Hienosti menee!! Missä tallilla Aapo asuu? Ettekö asu enää Koljonvirralla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aapo asuu nyt Jauhiaisen Antin tallilla. Emme voineet jäädä Koljonvirralle ihan ponin terveyden takia. Teen tästä uudesta tallista huomenna varmaankin jotain postausta.

      Poista
  2. Ihana Aapo ♥ Ja Nora säkin ihan ;) Millon nähdään ? FB->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paapa on <3 Pittäis sopia jos tulisin vaikka sinne käymää!(:

      Poista