tiistai 7. elokuuta 2012

99. Kisat

Joudutte nyt tyytymään videottomaan postaukseen, koska videot ja lisäkuvat tulevat vasta sadannen postauksen jälkeen.

Perjantaina lähdimme ajamaan Tahkolle klo 11. Olimme Tahkolla n. klo 12. Aluksi kävimme Sofian ja Janeten kanssa näyttämässä ponien rokotustodistukset, ja juomista myös. Sitten katsoimme ratapiirrustukset ja menimme purkamaan tavaroita ja poneja. Aapo tuli todella hyvin kopista, pienen vastaan urputtamisen jälkeen. Sitten tein  viimeiset puunaukset ja ponille varusteet päälle. Kun Aapo oli valmis laitoin itseni ja annoin ponin Janetelle. Janette vei Aapon verryttelyalueen lähelle, kun minä ja Sofia kävelimme radan. Rata oli looginen ja helppo ratsastaa.

Ilme kohdallaan! (c) Minttu

   Sitten ponin selkään.Verkka oli hieman outo. Se oli jaettu kahdeksi kapeaksi kentäksi jolla toisellapuolella oli okseri jota hypättiin vasempaan suuntaan ja oikeaan suuntaan oli pysty. Aapo oli verryttelyssä jännittynyt, koska kentän laidalla oli possujen tarha. Possut makasivat ulkona ja nekös ponia pelottikin! Pystylle hypyt tulivat hyvin, mutta okserille aluksi tuli outoja pomppuja, mutta kyllä nekin tasaantui.
   80cm radalle lähdin siis hyvä verkka takana ja omalla moottorilla liikkuvan ponin kanssa. Rata alkoi hyvin, paikat olivat hyvät. Kuitenkin esteelle 5 tuli pudotus joka oli ihan kokonaan oma mokani. Annoin ponin valua liian lähelle, mutta kilttinä poikana Aapo kuitenkin hyppäsi <3 Loppuradan poni otti varmistellen, ettei enää puomit kolisisi! Eli radan lopputulos oli 4vp.
Iloinen ratsukko ratojen jälkeen <3

Ysikympin verkka oli lyhyempi minun osalta, oli edellinen rata jo alla niin ei tarvinnut kamalia hypätä.
Menin odottelemaan vuoroani ja kerkesin nähdä kahden poniratsukon radan ennen meitä. Aapo tuntui virkeältä ennen pillin vihellystä ja olin aika hyvillä fiiliksillä lähdossä radalle.
  Ysikympin rata oli hieman outo, mutta ihan simppeli. Minulla meinasi tulla oksennus kolmannen esteen kohdalla, mutta sain koottua itseni ja jatkoimme. Rata oli hyvä ja nollat sieltä tuli <3 Olin niin tyytyäinen rataan, että ei olisi haitannut, vaikka ei olisi sijoituttu.
Koljonvirta 90cm (c) Minttu

Kävin ravaamassa loppuravit ja käynnit, ja laitettiin ponikin jo koppiin, kunnes kuulin, että olin viides! Siinä kiireessä en edes ponia ottanut mukaan, kun laitoin kamat päälle ja menin odottamaan palkintojen jakoa.

Hurja mies<3 (c) Minttu
Kotiin lähti siis taas keltainen ruusuke ja onnellinen ratsukko! Päästiin lähtemään kotiin. Kotona laitoin Aapon jalat kuntoon ja hoidin sen oikein kunnolla. Sitten vietiin ponit Sofian kanssa pihalle.

Poni oli niiiin suber!<3

Nyt kerron myös, että ei ole tapahtunut oikeastaan mitään jännää, koska ponilla on etukenkä irti.. Muutenkin postailutauko tulossa, koska kuvaamme videopostauksen viikonloppuna Juulian kanssa.

9. Kuva lempi herkuistamme


Minun: suklaa!
Aapon: Omena!

10.Kuva lempi harrastuksestamme



Esteet;--)

Tosiaan seuraavan kerran videopostauksen merkeissä.

//Nora

10 kommenttia:

  1. Mielestäni en rupeaisi anonyyminä huutelemaan, katsot kuitenkin vain kuvia joissa ratsastan, mutta sinun mielipiteesi.

    VastaaPoista
  2. Ponis on ihana ja tälleen mut sun tyyli ratsastaa on välillä vähä huono ei silleen pahalla vaan joissain kuvissa kevytistuntasi on iha kauhee.. muute toooossii kiva blogii:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Katsot kuitenkin edelleen vain kuvaa, se on yksi hetki. Esteistuntaani on kehuttu joten en ota minkäänlaista kantaa anonyymien kommentteihin. Aika jännää että kaikki huono palaute tulee anoilta, eivät kai uskallla omalla nimellä tulla aukomaan...

    VastaaPoista
  4. Näyttää ettet pääsis oikee hyppyyn mukaan... en tarkoittanu millään pahalla"!:) ja kirjoitan nimettömänä koska minulla ei satu olemaan tätä tiliä.:)!

    VastaaPoista
  5. Selvä olen Kirsi:)!

    VastaaPoista
  6. Mielestäni Noralla on tosi hyvä istunta :)

    VastaaPoista
  7. Millon tulee varustepostausta sun kamoista?? (:

    VastaaPoista
  8. Oikeastaan voisin tehdäkkin varustepostauksen ainakin nyt alkuun aapon kamppeista!:-)

    VastaaPoista