lauantai 25. elokuuta 2012

102. Kisat

Olimme tosiaan Sofian ja Nandan kanssa Pyhäjärvellä Myllymäentallilla estekisoissa. Menimme Aapon kanssa ponien Potti luokan 75cm ja 90cm. 

Ensimmäisen luokan verryttely oli melkoinen katastrofi. Paikat tulivat lähelle, ei olla vuoteen nuin pieniä esteitä hypätty. Kuitenkin, kun poni tottui siihen ettei verkkaesteet nouse enempää, se alkoi kuunnella minun ratsastamia paikkoja. Loppuverryttely meni hyvin. 


Hyvin sopii sinivalkoinen;--)


  Menin oman verryttelyni loppupäässä. Kävelin ja keventelin kentän vieressä olevalla pellolla. Suurimmaksi osaksi kuitenkin vain kävelin Aapo ei tykännyt kamalammin pellon pohjasta.

90cm verkkaa.
Kun tuli meidän vuoromme, aloin miettimään mitähän radalla tapahtuu. Esteet olivat niin pieniä!
Rata alkoin hyvällä hypyllä ja tuli sellainen fiilis että, "ei me ollakkaan ehkä keilaradalla!" Aapo eteni todella hyvin, välillä liiankin... Radan lopputulos oli kuitenkin 0-0 ja aikakin oli melkoisen kova! Kuitenkaan ei kovin hyvä maku jäänyt, tuntui kovin räiskimiseltä koko rata... Lopputulos oli kuitenkin sija 2<3 Palkintojenjakoon otin Sofian Nandan, koska Aapo ei pidä siitä, että tullaan toiseksi, muiden perässä juokseminen ei kiinnosta! 

Sitten olikin jo 90cm:n verkka. Siinä poni oli jo huomattavasti virkeämpi ja katseli itsekkin paikkoja! Tästä verryttelystä jäi hyvä fiilis. Menin myös verkkani lopussa tässäkin luokassa. Kerkesin siis katsella muutaman radan enne suoritustamme. 

Viimeiset taputtelut ennen rataa<3

Kun pääsimme kentälle, ponin häntä alkoi heilahdella ja se yritti nostaa laukkaa, vaikka pyysin ravia :--D 
Pillin vihellyksen jälkeen se oli menoa! Ensimmäinen hyppy tuli hieman pohjaan, mutta korjattiin se seuraavalle esteelle. Kolmannen okserin jälkeen tuli kaareva tie neljännelle esteelle ja siinä välissä tuli koettua pari pukkia! Neljännen esteen jälkeen sanoin vaan ponille, että lopetappas nyt tuo pukkailu! Loppurata meni ilman "kommelluksia" ja tämänkin radan lopputulos oli 0-0 ja voitto!<3 Isommasta radasta tuli parempi tunne, sitähän me haimmekin, suuremman luokan onnistumista:--)

75cm
Olin niin tyytyäinen, että lupasin ottaa ponin mukaan palkintojenjakoon. Ennen sitä jäi kuitenin raippa ja kannukset Sofialle :--D Aapo nautti, kun sai viilettää kenttää ympäri ja suostui jopa pysähtymäänkin!;--)
Kunniakierroksella!
Niin lähti onnellinen ratsukko taas kolmen ruusukkeen kanssa kotiin. Saatiin nimittäin poni-potti luokasta kaksi ruusuketta.:--)
Rakastan mun ponia<3


//Nora

1 kommentti: