sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

84. Aapon uusi ystävä!

Torstaina menin Aapon normaalisti. Tein tehtävää, jossa harjoittelin vastalaukkaa ja väistöjä. Aapo oli todella mukava! Loppuun tein harjoitusravi tehtävää. Molemmat hommat menivät todella hyvin!
Aapo ja Max



Perjantaina menimme J:n kanssa ratsastamaan J:llä on poni Max joka tuli nyt Koljonvirralle. Siitä ja Aaposta tuli tarhakaverit. Menin Aapolla perus koulutuuppailut ja äitinikin kävi ponin selässä. Siitäkin on jo 2 vuotta, joten molemmat olivat aivan ulalla koko hommasta :D Kun itse taas menin ponin selkään, se sujui, kuin ennenkin. Äitini vaan mietti, että kuinka poni menee minulla aina niin hyvin. Sanoin vaan, että itseasiassa en tiedä. Se vaan menee nykyään todella pienillä avuilla todella hyvin.
Aapo aivan villiintyi :)
En tehnyt sinäänsä mitään tehtävää, mutta vastalaukkaa harjoitelin. Illalla lähdimme kavereitteni ja äitini kanssa raveihin. Siellä oli kamalasti porukkaa! Hienoja heppoja ja suloisia poneja!

Ponit laitumella:')
Tänään menin Aapolla ilman satulaa. Menin aluksi ravipuomeja joiden väliin tein joko siirtymisen tai laukkaympyrän. Hyppäsin jotain pieniä ristikoita ja pystyjä. Ponilla oli tooodella paljon virtaa.. Loppukäynnit kävimme J:n ja Maxin kanssa maastossa.
 Aapolla oli myös kengitys tänään. Sille laitettiin kantahokkireijät leiriä varten. Ponien hoidon jälkeen laitoimme ne ulos. Laidunkuvat ovat siis siitä.

 Kaksi kysymystä lukijoille!
1. Haluatteko, että perehdyn aina siihen mitä olen ponin kanssa tehnyt vai vaan kerron mitä olen tehnyt?

2. Haluatteko, että kirjoitan vaan ns "kohokohdista" vai kerronko koko viikon kuulumiset?

Olen todella kiitollinen, jos vastaatte kysymyksiin, sillä näin saan blogistani vielä paremman!:)

 //Nora

2 kommenttia:

  1. Moi =) Voisit laittaa videoita kun ratsastat ja hyppäät! Niitä oisi todella kivakatsoa=) Ja tee paljon videopostauksia sekä paljon kuvia ja haasteita ymsyms. :)Kirjoita ahkerammin laiskimus :)!

    VastaaPoista
  2. 1. Vaihdellen, mieluiten olisi kiva saada useasti vain perusvideota, ei siis videoon tehosteita/musiikkia. Ja kuvia treeneistä ja hyvät ymmärrettävät vinkit/tehtävän selostukst ois jees. Vaikka tekis aina treenipostauksen loppuun sinun mielestäsi tunnin plussat ja miinukset. Eikä miinusten aina tartte olla vakavia, vaikka pertit kidutti :D

    2. Joka toinen päivä postaus olis kiva, on tylsää lukea yhdestä postauksesta koko viikon tapahtumat ja sitten itseltä menee into jos kirjoittaa joka päivä mitä tapahtuu. + Monipuolliset postaukset ois jees, ei aina vaan ponijuttuja :)

    3. Paljon erillaisia kuvia ja jos kuvia ponista niin muitakin kuvia kuin tarha-/laidun-/pääkuvia. Haasteita, kysymyspostauksia, videopostauksia, arvontoja olisi kiva nähdä:)

    VastaaPoista