perjantai 8. kesäkuuta 2012

79. pläääh!

Anteeksi olen erittäin aktiivinn blogaaja... Taas kerron tässä koko viikon tekemiset lyhyesti ja ytimekkäästi !

Maanantai:

Meillä oli Aapon kanssa agility "treenit". Ensimmäiseksi kerraksi se meni suorastaan loistavasti! Narua en tarvinnut, kun kerran. Tietynlainen luottamus on osana siihen, ehkä. Tehtävänä oli sarja, tötteröeste, kahdet pujottelut. Toiset käynnille ja toiset raville. Aapo oli kiltisti koko ajan:) Kuitenkin tässä Juulian tekemä kooste reeneistä :) Ja sitten paintillä väkerretty kuva.

tästä pääset koosteeseen.



Tiistai:

Minulla oli tunti. Tosiaan kesätunnit ovat alkaneet ja tuntini on tiistaisin. Teimme väistöjä ja siirtymisiä. Aapolla oli virtaa! :D Lopuksi vein ponin vielä syömään laitumelle.:)




Kiuruvesi 90cm
Keskiviikko:

Menin ponilla ilman satulaa. Sillä oli edelleen virtaa :D Aapon vein laitumelle siksi aikaa, kun laitoin Hansua. Meillä oli talutus. Sinne ei kuitenkaan tullut ketään, joten me vaan istuimme ja odotimme... No meneehän se tunti silläkin tavalla ;)


Kiuruvesi 100cm


Eilen Aapo oli laitumella melkein tunnin, koska huomenna se lähtee viikonloppulomalle! Eilinen oli muutenkin todellinen toimintatorstai kahden hevosen karkailun takia :D (Toinen niistä oli Aapo :D:D)

//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti