sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

54. Voittajafiilis vaikkei voittoa tullukkaan.

Perjantaina Roosa, Mari ja Sina tuli meille yöks. Katsottiin leffa ja syötiin karkkia. Lauantai aamuna lähdettin Tikon kanssa käymään kävelyllä. Kävelyn jälkeen päätimme, että kannetaan vähän esteitä ja hypytetään koiraa:) Aluksi jotain pikkusia ja sitten jotain olisko 60cm. Koiran hyppytekniikka on kyllä aika outo... Mutta no olkoot :D Tehtiin neloissarja ja sitten yksittäinen erikoiseste. Tiko oli hassu ja meni välillä ohi, mutta voi voi ;) Koiran pomputtelun jälkeen täytettiin sämpylöitä ja vietiin ne tallille jossa pidettiin buffaa.

Samalla kun laitoin puffaa jännitin omaa rataani joka oli vasta parin tunnin päästä :D Aikani olin siinä hermoillut kun sitten lähdin laittamaan ponia. Kiitos Roosan en saanut kuolemapaniikki kohtausta!
Kun pääsin verkkaan Aapo katsoi esteitä silleen, että ei sissus ku pieniä.. Verkka oli mukava, menin vaan kolme hyppyä suuntaansa. lähdin verkkani ensimmäisenä.
Rata oli aika vauhdikas ja hypyt oli mahtavia! Rataan sikatyytyäinen ja sieltä tuli sija 2!:) ylpeä ponista <3

Tänään oli sitten koulukisat. Ensimmäiset meille;)
Aamulla menin tallille ja aloin tekemään nytteröitä (XD mikä sana) kiireessä niistä tuli aivan kamalia! Onneksi Emilia auttoi minua:') Sitten varusteet päälle ja verkkaan. Verkassa menin niitä tehtäviä joita rataan tuli.
Kun päästiin radalle meinasin oksentaa :D mutta rata meni oikein mallilkkaasti, ensimmäisiksi kisoiksi. Tuomari kehui Aapon laukkaa ja lapussa luki, että minulla on hieno poni!<3 Ja sijoitushan oli kolmas prosentein 65 ja jotain;) Tässä vielä kuvia
olevinasa rakennekoira

EISE HASSU

Ja kisaviikollopun saldo <3




lappunen on autossa ja auto on jossain eli koulukisapaperista tulee erillinen postaus johon tulee myös video:)
<3:norppis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti