perjantai 2. maaliskuuta 2012

44. Antti Jauhiaisen valmennus part. 1

Elikkäs tänään oli ensimmäinen osa Jauhiaisen valmennuksista.


Alkuun tehtiin raveja eteen ja takaisin.Sitten vähän laukkaa molempiin suuntiin. Antti kehui minun ja ponin yhteistyötä ja ratsastus asentoa. Aapo oli todella hyvä. Se kuunteli hyvin:) Sitten alettiin verkkahyppäämään.  Aluksi pitkällä lähestymisellä ristikko jota Antti nosti hypyn jälkeen. Sama toiseen suuntaan. Kun kaikki oli tullu sen pari kertaa, alotettiin linjan hyppääminen. Aluksi pikkuristikkoja ja sitten pikkasen isompia pystyjä. Aapo oli siinä tosi rauhallinen ja imi hyvin esteille.

Kun oltiin menty sitä linjaa parit kerrat otettiin 4 esteen rata. Aluksi jotain 60-80cm. Aapo oli ihan mahtava! Paikat osu hyvin ja oli hyvin eteenpäin pyrkivä. Sitten menin ja kävelemään kun muut hyppäs saman 4 esteen radan. Sitten mentiin koko pituinen rata joka oli joku 100-110cm. Aapo oli ihan super! Se hyppäsi hyvin ja eteni TODELLA reippasti. Ponin ilme oli semmonen että pois alta minä tulen!!<3 Lopuksi loppuravit ja käynnit.

Antti sanoi että jos pysytään Aapon kanssa kunnossa(koputan puuta) niin ollaan kohta valmiita metrin radoille.:) Huisia!;) Miulla o hiano poni!<3

täs viel taas paintilla väkerrettyjä ratoja:'D

tää on pienenpi rata


tämä oli se isompi rata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti