sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

49. Kavioelukoita;)

Tänään aamulla Sonkajärvelle menin liikuttamaan kaverini hevosia. Aluksi menimme Salkkarilla (suomenhepparuuna) ilman satulaa. Se oli tosi mukava!:) Possulla oli pikkusen leveempi selkä kun Aapolla. Mutta mahti poni se Salkkari on!

Salkkarin jälkeen mentiin Siriuksella (setikkaruuna) ilman satulaa. Minä hyppäsin ekana selkään ja menin ponilla alkuverkan. Kun kaverini sitten laittoi esteen niin ponin ilme syttyi ja herranjestas miten poni lähti vetämään ! Hyppäsin sen kanssa ja kyllä riitti virtaa;) Heti kun tultiin sille sivulle jossa este oli niin poni vaan tikitti täyttä vauhtia! Huisia;)

Siriuksen jälkeen juoksutimme vielä "wauwat" eli Lissun ja Leksan (russponitamma ja setikkaruuna). Irtohypytettiin ne ja kyllä niilläkin riitti virtaa:D Vaikka no aitapuutkin sai hampaat kokea:D

Tämän jälkeen Koljonvirralle Aapo ja Tessa liikuttamaan. Terhin kanssa mentiin ne puokkiin. Aluksi Terhi hyppäsi Aapolla pikkusia ja minä menin Tessalla alkuverkat ja laukkaa. Sitten vaihto. Ponin ilme muuttui kun minä rupesin tuuppaamaan sen kanssa:D Mutta taaskin siitä kuoriutui tosi hieno monitoimiponi!;)<3 Seuraavia koulukisoja odotellessa.

Kaikki kavioelukat olivat siis todella hienoja!<3

Tässä vielä kuvia:






rakkain<3

Hani:)

SALKKARI!


Hienomiäs;)


Minä ja Sirius esteellä. Istunta -.-

hieman hienompi ratsukko!<3


heppailu on mahtavaa!!
<3:norppis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti