perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kuulumisia ja iltatalli kooste

Parin viikon sisällä kenttä on sulanut ja kuivanut kivasti ja ollaan siis ponin kanssa päästy menemään kentällä kuukauden tauon jälkeen. Aapo on ollut yllättävän hyvä, yleensä se ei jaksa keskittyä keväisin yhtään kenttätyöskentelyyn vaan se enemmänkin vain tuijottelee kentän ulkopuolelle. Kuitenkin viimeaikoina poni on ollut oikein mallikkaasti ja näyttäisi siltä, että päästään menemään puomeja viikonlopun aikaan! Laukkakin on lähtenyt hyvin sujumaan ja kokoamisastettakin siitä löytyy jonkin verran.


Venla on myös päässyt tekemään hommia, tosin parin viikon tauko jouduttiin töistä pitämään, kun tamma tiputti molemmat etusensa ja joka paikassa oli vielä jäätä. Kenkien takaisinlaitto viivästyi minusta riippumattomista syistä ja nyt kun tuli sulat napattiin suosiolla takasetkin pois. Sulien ansiosta päästään taas treenailemaan normaaliin tapaan.

Sofia ei valitettavasti päässyt Iisalmeen silloin pari viikkoa sitten joten kuvamateriaaleja ei sitten saatu kuvattua.. Kuvasin kuitenkin iltatallikoosteen viimeviikon iltatallista joten jotain materiaalia edes löytyy.

                           
 Mitä mieltä olitte videosta? Materiaalin puutteen vuoksi haluatteko treenipostauksia esim. kännykkäkuvilla?

-Nora

2 kommenttia: