tiistai 5. toukokuuta 2015

Kouluvalmennus Jalmarin kanssa


Viimeviikolla olin Vuokko Porthanin kouluvalmennuksessa Tahkolla Jalmarin kanssa. Alkuverkkana teimme paljon ympyröitä ja taivutuksia ravissa ja laukassa, tavoitteena saada poni rennoksi ja rauhoittumaan, koska se oli hieman hätäinen. Kun poni rauhoittui ja malttoi kunnolla, meno oli tosi rentoa ja mukavaa!



Verkan jälkeen käveltiin vähän aikaa ja sitten aloimme tekemään pitkällä sivulla avotaivutuksia kaikissa askel lajeissa. Jalmarille tuli taas himpun kiire, mutta se rauhoittui huomattavasti nopeammin kun alkuverkoissa. Hyvien avojen jälkeen käveltiin hetki ja sitten rupesimme harjoittelemaan sulkuja,  niissä meno on välillä vähän hakemista, mutta poni yllätti positiivisellä tavalla ja teki oikein mallikkaasti tämänkin tehtävän!


Onnistuneiden tehtävien jälkeen hölkkäiltiin hyvillä mielin loppuraveja. Jallu oli siis kaikinpuolin oikein mallikas ja hyvä ratsastaa!

Viikonloppuna meillä on Jalmarin kanssa kisat ja Nora tulee sunnuntaina sinne hevosenhoitajaksi joten videopostausta siitä siis luvassa!
 Meitä voi nykyään myös seurata instagramissa nimellä @pisteiinpaalle
- Sofia

4 kommenttia:

  1. miksi ette laita jo video postausta!?!!!?? oon odotellut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tulee (tai no jos kelloa katsotaan niin huomenna) :)

      Poista
  2. kivoja kuvia. :) ja tosi kivasti kirjoitettu

    VastaaPoista