maanantai 2. kesäkuuta 2014

224. Ohi on!

Niin siinä vaan kävi, että minäkin pääsin peruskoulusta nyt lauantaina! Nämä viimeset kolme vuotta Juhani Ahossa ovat olleet ihan mahtavia! Meidän luokka oli aivan ihana, sain paljon uusia ystäviä ja muutenkin minulla on ollut ihan huippukivaa.

Tämänhetkiset fiilikset ovat aika haikeat sillä enhän tule varmaan koskaan näkemään tuota porukkaa enää yhdessä.. Vastahan me oltiin sellaisia pikkuisia seiskaluokkalaisia jotka vain velloivat ympäri Iisalmea oikeita luokkia etsiskellen. Kavereita lähtee vähän ympäri Suomea, mutta yhteydenpito jatkuu silti! Ja osa kavereista jää vielä vuodeksi tai kahdeksi kitumaan Jussiaholle, kyllä te selviätte!

Minulla yläaste sujui yllättävän hyvin, vaikka vanhemmat kaverini aina pelottelivat sillä, että kun yläasteelle pääset niin numerot tipahtavat todella alas. Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvoksi tulikin 8.75, sillä on siis hyvä jatkaa eteenpäin. Minä jatkan matkaani Iisalmen lyseoon, en suinkaan Hingunniemeen.;) Ysiluokan syksyllä kerkesin miettiä varmaan kymmentä eri jatko-opintopaikkaa, mutta päädyin kuitenkin lukioon. Katsotaan miten minun jaksaminen ja kärsivällisyys riittää sellaisessa!

Ysienpäivä meillä oli vähän laimea, ei saanut sotkea ja laukitkin tarkistettiin jokaiselta ennenkuin sai jatkaa matkaansa kotiluokkiin. Ei ollut minkään sortin paraateja ja meitä pidettiin erossa seiska- ja kasiluokkalaisista koko päivän. Jos jäit kiinni sotkemisesta jouduit suoraan pihalle koko päivästä ja sitä rataa. Minulle lähti ysienpäivästä Vuoden heppatyttö - titteli ja sellainen jonkinsortin vaasi tai muu vastaava juttunen.

Lauantaina- päättäripäivänä herättiin ennen viittä laittautumaan ja valmistautumaan itse juhlaan. Kiitokset hiuksista ja meikeistä menee Sofialle ja siskolleni Inkalle! Itse juhlassa fiilis oli tosi haikea, tuli itkettyä muutamaan kertaan.. Kuitenkin, huippu päivä ja huippu seura!

Tälle kesälle ei ole sen kummoisempia suunnitelmia, heppailua, ajanviettoa kavereiden kanssa, ehkä joku pieni roadtrip ja kisojen kiertelyä! Kuulostaa mahtavalle, toivottavasti onkin yhtä mahtava miltä kuulostaa!♥

Tytöt♥


Minun rakas♥


Eluuu♥

Aina ei pidä ottaa kaikkee niin vakavasti!

But first let me take a #selfie
Kiitos kaikille näistä kolmesta vuodesta!! Ootte mahtavia♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti