sunnuntai 23. helmikuuta 2014

216. Hengissä ollaan!

Olen nyt jonkin verran pitänyt kameraa tallilla mukana, joten tuoreita ainakin melkein tuoreita kuvia on edes jotakin.

Olin pariviikkoa taaksepäin kipeänä, joten Sofia liikutti Aapon ja innostui myös hyppäämään Venlan selkään. Ennen, kun Sofia kipusi minun ponien selkään kuvasin Sofiaa ja Nandaa. Mielestäni kuvista tuli tosi kivoja! Sää oli sopivan kirkas ja ponin väri teki kuvauksesta hirmu hauskaa! Tässä pari otosta.





Sitten Sofia kipusikin Aapon kyytiin. Kuvailut jäi vähän vähälle, niinkuin aina, keskityn enemmän poniin, kun kameraan. Poni näytti ihan kivalle, alkuvaikeuksien jälkeen se alkoi esittää tosi kivaa pätkää!




 Kuski uhkarohkeana uskalsi testata hurjimuksella suoralla uralla laukkaa ja minä sain nauraa niin paljon, että kamera unohtui ihan kokonaan! Poni nimittäin esitti sellaisia pukkeja ja sarjavaihtoja että! Varsinkin silloin, kun sanoin, että "nyt jos menee hyvin niin sitten riittää." Voitte vaan arvata, kun Aapo rupesi toimittamaan omiaan heti samalla sekunnilla.. Onneksi kuskilla ja omistajalla on hyvä huumorintaju..



Sitten viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä oli vielä Venla. Tamma yllätti positiivisesti, koska se suostui ravaamaan tuollaisen pikkusofian käskemänä! Se jopa uskalsi mennä puomien yli! Kovin kauaa ei Venlaa liikutettu, koska tierojen kanssa se ei mahda pysyä pystyssä. Poni sai kamalasti kehuja ja taputuksia (köhköh, se ei oikein tykkää niistä..).
  Kuitenkin hienot ponit ja kiitoksia kuskille, huippu päivä!



Ja, koska meidän ponit on niin tylsä niin taas on illanpiristystä luvassa..


Työnteko kiinnostaa.. Kumpaakin!


Ja näistä ei sen enempää... Hassut!



Minusta tuntuu, että minulla on bloggaustaidot ihan hukassa, mutta toivottavasti tykkäsitte tämmöisestä postauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti