perjantai 7. helmikuuta 2014

214. Aapon kanssa tuuppailua

Hengissä ollaan edelleen! Tosiaan, viime lauantaina oltiin Juulian kanssa ahkeria ja pidettiin taas kunnon heppatyttöpäivä! Lähdettiin tallille jo yhden aikaan ja tultiin kotiin kahdeksan aikoihin. 
 

Ensin oli liikutusvuorossa Pappa! Ollaan päästy taas vähän laukkaamaan, tosin vain pitkiäsivuja, joten tarkoituksena oli mennä kaikissa askellajeissa ja saada ponia rennoksi.

Tasajalkapysähdykset on nykyään ponin pravuureita!
Alkuun tein käynnissä pysähdyksiä ja temponmuutoksia ja poni tuli ihan hyvin kuulolle. Välillä se toisessa päädyssä possuili ja laski selän alas, sillä on ollut vähän ponimainen viikko taas vaihteeksi..


Ravissakin tein paljon tempovaihteluita ja taisin Juulialle mainita, että poni tuntuu ravissa ihan pikkuponille. Nyt, kun se alkaa saada peppuun vähän lihasta niin ravi alkaa muuttua ihan mahdottomaksi istua! Kuitenkin, poni oli ravissa vähän juokseva eikä malttanut keskittyä oikein työntekoon.

Ravissa huomaan omat istuntavirheet todella hyvin.. Argh, pitäis päästä valmennukseen!




Sitten päästäänkin asiaan nimeltä laukka! Siitä ei voi sanoa muuta kuin, että haha :D. Poni oli ihan innoissaan ja takajalat olivat tosi kevyet! Ei voinut muuta kuin nauraa pojalle. Laukasta ei ole kuin yksi fiksu kuva, mutta pukkikuvia löytyy!


Tässä huomaa, että Aapo painaa vähän kädelle ja juoksee alta pois..



Tähän ei voi sanoa yhtään mitään..


Tulos kamalan pukkisarjan jälkeen: kuskilla ei pokka pitänyt, ohjat valui liian pitkäksi ja poni painattaa hirmuvauhdilla eteenpäin!


Urpo..
Loppuun tehtiin vähän keskiravia. Osa onnistui ihan hyvin, mutta osa rikkoutui pelottavan päädyn takia laukalle..


Hurja!


Kamala noita käsiä! Juuri, kun viimekesänä saatiin korjattua tuo ongelma niin eiköhän se ole palannut.

Siirryttiin keskiravista normiraviin hieman suuremmalla muutoksella.

Hienoin :3
Aapon menosta tuli niin paljon kuvia, että suosiolla tehdään Venlasta oma postaus! Ja en tosiaan tiedä mitä kuvien laadulle tapahtui..

2 kommenttia:

  1. hienosti menee :) nii mikä vaiva aapolla onkaan?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Aapolla on takajalan polvessa luksaatio joka leikataan tässä lähiaikoina, kun piikitys ei siihen auttanut.(:

    VastaaPoista