perjantai 7. helmikuuta 2014

215. Venlan ratsastelu

 
Nyt toteutuu ihkaensimmäinen kunnon postaus Venpulasta!
 
Kamala tuo minun ilme..


Ollaan Venlan kanssa kehitytty ihan kivaa tahtia. Kyllä siitä vielä kiva ratsu tulee! Tosin neidin tammamaisuus tekee asioista vähän vaikeita..


Kyllä siitä vielä hyvä kouluponi tulee! Oli vähän ihmettelemistä, kun mamma laitto tollaset jutut jalkoihin!

Poni tottelee jo pohjetta, kääntyy yllättävän pienillä avuilla ja mikä parasta osaa kävellä pitkin ohjin, ilman, että lähtee hyökkimään minnekkään.


Tällä ratsastuskerralla neiti ei tahtonut nostaa ravia ja vähän pukkaili sen takia. Ensiviikolla olisi tarkoituksena pitää sellainen viikko, että minä ratsastan enemmän, kun tallin omistaja ajaa. Jolloin poni oppisi siihen, että virtaa saa pois muullakin tavalla kuin kärryjä vetämällä.


Kerrankin minä näytän pienelle!

 
 
Loppuun vielä rakennekuvat kuukauden väliajalta. Tosin kuvat ovat vähän huonoj, mutta kyllä ne asiansa ajaa. On se ehkä pikkusen laihtunut?

6.1

1.2


6 kommenttia:

  1. Onko jalustimet vähän turhan lyhyellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa satulassa pitää olla superlyhyet jalkkarit, kun se ei ole mikään merkkisatula vaan tollanen väliaikainen läpyskä. Kunhan tammalta saadaan vähän tuota pyöreyttä pois niin ruetaan käyttämään Aapon estesatulaa(:

      Poista
  2. Oi kuinka kiva postaus! :) Kummalla tykkäät mennä enemmän, Venlalla vai Aapolla? ;-) Jos olisit hevosen(/ponin) hankintatilanteessa, päätyisitkö enemmän Venlan vai Aapon tyyliseen heppaan luonteeltaan ja ratsastettavuudeltaan? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No Aapohan on ratsastettavuudeltaan paljon parempi, koska Venlan kanssa ollaan vasta niin alussa. Ja molemmat ovat hyvin samanlaisia, hieman poneja (tai venlalla se on enemmän tammamaisuutta), mutta silti miellyttämisenhaluisia. Kummallakin on luonne täysi 10, mutta ehkä päätyisin enemmän Aapon kaltaiseen hevoseen, koska Aapon kanssa olen tehnyt jo 4vuotta töitä niin osaan siitä varmemmin sanoa millainen se on.(:

      Poista
  3. Onks toi Venla sun poni ??? En saanu siit selvää..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venlahan on ihan heppa, mutta ei ole minun, vaan se on minulla ja tallin omistajalla kahden vuoden leasing sopimuksella(:

      Poista