perjantai 20. syyskuuta 2013

193. Tallipäivä videopostaus

No hupsis, julkaisu venyi hieman..



Tulevan viikon vietänkin sitten tallivahtina, että postauksia on luvassa varmaankin 2-3!

/Nora

7 kommenttia:

  1. sulla on aika kova käsi...pidät sitä vaa paikallaa ja et myöntää. Ja miks ratsastit nandan noi etupainoseks? :DDDDD mut kiva postaus !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi rakas annonyymi ♥ Jos en myötää niin, että ohja löystyy niin sekö tarkoittaa että olen kovakätinen? JA KUKA RATSASTAA PONIN TAHALLISESTI ETUPAINOISEKSI? Haha :D Nanda on ikäisekseen hieman vaiheessa ja se ei jaksa kokoajan kulkea korkealla ryhdissä, että niin. Kiitos taas iltaa piristävästä kommentista (;

      Poista
  2. Nora hei, oot jo kuitenkin jo sen verran vanha, että osaat vastata asiallisesti ;) Voisit ehkä sanoakkin, että "no joo, olen samaa mieltä että ajoittain ratsastan aika kovalla kädellä". Itse en kyllä huomaa, että mitenkään kamalan kovakätisesti ratsastat, koska sulla on niin pitkä ohja ja välillä tuntuma käy kokonaan pois, joten siinä mielessä se ei ponissa niin pahalta tunnu.

    Pointti oli tässä kommentissa kuitenkin siinä, että voisit alkaa opetella kasvaa aikuiseksi ja vastaamaan kommentteihin sen mukaisesti, jos ei rahkeet riitä niin siinä tapauksessa voi olla vastaamatta koko kommenttiin. Ja huom! tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun kommentoit ilkkuvasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos asiallisesta kommentista, mutta asiahan on sillä tavalla, että Nandalla ei voi ratsastaa kovakätisesti. Se on niin herkkä suustansa, että jos minulla olisi kova käsi, niin poni kulkisi pää minun nenäni edessä.

      Tässähän minä kasvan koko ajan ja opin kyllä virheistäni. Mutta tuohan ylin kommentti on kirjoitettu tyylillä, miksi ratsastit nandan noin etupainoiseksi?!?:DDDDDD

      Pahoittelen jokseenkin epäasiallista käytöstäni ja bloggaajana parannan tapani ja kyllä, olen taas vähän enemmän aikuinen ja otin oppia virheestäni(:

      Poista
    2. Voi että, tuo oli kiva vastaus! :) Arvaa kuinka kiva mieli itsellekkin tuli!

      Poista
  3. anotki vois opetella kasvaa aikuiseks ja kirjottaa omalla nimellä :D

    VastaaPoista