sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

219. Viimeiset treenit ennen klinikkaa

Huomenna starttaa kuorma-auto tallin pihasta klo 9 kohti Oulun klinikkaa Aapo kyydissä. Ponille tehdään polven stiletaatio ja jos kaikki menee suunitelmien mukaan, päästään 4viikon päästä laukkaamaan jo kokonainen kierros! Postaus sisältää paaaaaljon kuvia!!




Kuitenkin tänään menin kentällä kevyesti koulua, pääosin hölkkäiltiin, koska poni joutuu viikon karsinalepoon niin ehkä se ei räjähdä käsiin. Aapolla on nykyään käytössä hackamore "kuolain" ja sillä se on ihan superyvä ratsastaa!




Tehtiin ihan normaaleja juttuja, ympyröitä ja kaarevia uria. Ei mitään kovin kummallista, koska tarkoitus oli saada poni vaan hyvin läpi ja venyttämään eli aika pitkässä muodossa mentiin. Poni oli tosi pehmeä ja sain ratsastaa oikeastaan pelkästään istunnalla ja jalalla. En nyt ala kamalammin analysoimaan, kun ei tehty mitään kummoisia.



Loppuun menin vähänaikaa kaulanarulla ja voin vaan sanoa, että on tuo Ukkiponi vaan kaikista paras ♥





Istuntani on taas vähän hakoteillä ja jalkani ovat miten sattuu, mutta se johtuu vain siitä, että minulla on polvet kipeät joten jouduin pitämään niitä aika koukussa.. Kädetkin seikkailevat siellä sun täällä, mutta eiköhän asia korjaannu, kun päästään taas valmennuksiin!







Aapon jälkeen ajoin suoraan Koljonvirralle ja ratsastin Sulon. Heppa oli tosi kiva ja molemmille tuli kuuma! Pääsin laukkaamaan taas pitkästä aikaa kunnolla ja fiilis oli ihan huippu! Eli siis hyvä päivä kaikinpuolin.

Spiritas "Sulo" *MYYNNISSÄ*
Sain tänään vähän videomateriaaliakin, mutta sen lataaminen tänne veisi tuhat ja yksi vuotta, joten julkaisen sen ja loppuja kuvia jossain muussa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti