maanantai 24. kesäkuuta 2013

179. Juhannuksen koulutuuppailut

Lauantaina meillä oli Aapon kanssa pitkästä aikaa kunnon koulutuuppailupäivä! Ei menty kuin noin 40min tehokasta työskentelyä johon kuului keskiravitreeni, vastalaukkaa kolmikaarisella ja käynnin kautta laukanvaihtoja.

Käsi.... Mutta niiiin hieno <3


Alkuun tein ihan normiverkan, paljon taivutteluja ja temponmuutoksia. Laukassa otin pitkillä sivuille loivia kiemurauria, vastalaukkaa ennakoiden. Verkan jälkeen pienet välikäynnit ja alettiin hommiin. Ensimmäiseksi aloitettiin vastalaukassa kolmikaarista. Aapo oli tosi tasainen edestä, mutta sen laukka on hyvin vaatimatonta aina siinä vastalaukkakaarteen kohdalla. Treeniätreeniä!




 Käynninkautta vaihdot sujuivat yllättvän hyvin verrattuna siihen kuinka paljon ollaan niitä harjoiteltu. Tietty poni jännittyy nostossa, mutta yllättävän hyvin se siirtyi käyntiin. Tätä harjoitusta tehdään jatkossakin, koska se oikeasti sai ponin kuuntelemaan. Ja sen huomasi sitten taas keskiravissa, nimittäin se oli jotain niiiiiiin mahtavaa, ettei mitään järkeä! En osaa edes sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun poni lähtee selkää ja takajalkoja käyttäen kulmasta pitkää ja letkeää keskiravia, eikä riko laukalle, eikä tahti häviä! Äääää miten hieno Pappa!! Tähän oli hyvä lopettaa ja sitten vain eteenalas ravit ja loppukäynnit.







Rakas höpsö <3 kuva jotenkin kuvaa meitä tosi hyvin...

Videopostauksen julkaisen huomenna(taisiis tänään) illalla ja nyt menen nukkumaan, että jaksan aamulla ahkeroida tallille!
//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti