torstai 13. kesäkuuta 2013

177. Hyppypäivä [kuvia + kooste]




Ollaan siis päästy Papan kanssa taas normaaliin treenirytmiin. Eilen tuuppailin ihan urakalla koulua, ja poni oli ihan huippuhyvä! Tänään vuorossa oli sitten hyppyjä. 




Aloitettiin ihan normaalisti verkkaamalla askellajit läpi. Tein temponlisäyksiä ja pysäyttelyjä. Verkkahypyt otin ensin ristikolle (ylin kuva), alkuun paikat oli aika hakusessa ja oma istuntani oli jotain niin kamalaa (niinkuin kyllä yleensäkkin).
    Ristikon jälkeen otin parikertaa tuon ylösalas hyppyjutun, oikeaa nimitystä en tiedä. Luulin, että poni olisi ottanut siihen jumalattoman hypyn tai tullut esteen vierestä rinnettä alas, mutta poni hyppäsi sen ihan kuin vanha tekijä! Ehkä siitä tulee joskus kenttäponi! Toiseen suuntaan ekan hypyn jälkeen poni säikähti, kun hiekka lensi ja lähti pää pystyssä karkuun. Kuitenkin tilanteen nollaus ja uudestaan. 


Loppuun otin kaksi rataa, ensimmäinen oli ristikoita ja pikkupystyjä. Siinä otin enemmän pienemmällä tempolla muutellen. Toinen rata oli n. 70-100cm korkuisia, siinä ratsastin ratatemmossa, poni syttyi vasta ekan esteen jälkeen, kun se tajusi, että nämähän on jo ihan esteen kokoisia! Toinen rata oli ratsastettavuudeltaan paaaaljon parempi, vaikka se toinen este tippuikin. Sanoin ponille ihan ääneen, että "ei haittaa", se nimittäin otti vähän nokkiinsa... 
   Loppuun otin kerran yksittäisenä pystyn se oli ehkä jotain 110cm. Ekalla yrityksellä kuskia pelotti ja poni ei oikein tiennyt, että hyppääkö vai ei, koska unohdin ratsastaa... Ja poni sitten näki parhaimmaksi herätellä kuskia. Uusi yritys ja yli. Voitte vain uskoa kuinka hymyilin sen hypyn jälkeen. Ehkä minä vielä uskaltaudun takaisin esteiden pariin!



Koosteesta sen verran, että oma istuntani on jotain aivan kamalaa..  Ja tuo kielto oli pätkäissyt kesken ja siihen väliin tuli näköjään tuo Papan oma pukkirodeo. Nauroin sen jälkeen, koska se on niin höperö :33! Eli minulle tapahtui tekovirhe, koska tuon rodeon piti olla kiellon jälkeen...

//Nora

7 kommenttia:

  1. Et ikinä arvaa kuka ;)13. kesäkuuta 2013 klo 23.27

    Haha, toi Paapon pukkirodeo : D hupsu ♥

    ps. lahjota mulle sun istuntas )8

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tooooosi vaikee arvata(; nii se on <3

      ps. saat jos haluat koska siinä ei oo mitää kivaa!)8

      Poista
  2. voi ei :DDDDD tuo aapon pukkirodeo on kyllä jotain niin mahtavaa

    VastaaPoista
  3. Hei, tee vaikka 100 lukijan kunniaks esim. sellanen, jossa esittelet sun lempparivideot aaposta mitä ihmiset on tehny sulle? Ja sit niinkun arvostelisit niitä, että mikä oli hyvää ja mikä huonoa?:) Ois kiva nähä niitä!

    t. anonyymi jolla ei oo tiliä, mutta nimi on Silja :)

    VastaaPoista