keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kuinka päädyin valitsemaan juuri Aapon?

tee postaus missä kerrot kuinka päädyit aapoon, miksi valitsit juuri sen ja mistä ostit sen ? Kerro myös samassa aapon historiasta jne.



Nyt sain sitten inspiraation tehdä tälläisen postauksen, jossa kerron miksi, miten ja millä perusteilla valitsin juuri Aapon. Aapon tarkemmasta historiasta voi lukea tästä postauksesta, joten sitä en sen kummemmin esittele.
Kuinka päädyin Aapoon?- Rakastuin Aapon luonteeseen heti ensisilmäyksestä lähtien! Se on niin eloisa ja vilkas. Mieleeni tuli heti joku pikkupoika, kun näin ponin. Koeratsastuksessakin Aapo oli ihan super! Poni on kokenut kisaaja ja sillä riittää kapasiteettiä molempiin lajeihin, joten se oli minulle hyvä poni Lilin jälkeen. Meillä synkkasi hyvin heti ensinäkemästä alkaen ja siksi päätimme ostaa Aapon.



Miksi valitsin juuri Aapon?- No tuossa ylempänä oli jo osa syistä miksi ponin valitsin, mutta selitän tämänkin hieman tarkemmin. Minulla oli valitana kaksi ponia. Aapo tai sellainen 5vuotias tamma, Tosca. Tosca oli kyllä ihana ja ihan peruskoulutettukkin, mutta hyppypuoli olisi pitänyt aloittaa ihan alusta. Enkä minä todellakaan ollut siihen kolme vuotta sitten valmis! Tottakai minulla olisi ollut todella paljon apuja ponin kanssa, mutta tuntui jotenkin turvallisemmalta ostaa poni joka on kiertänyt kisoja enemmän. Joten Aapo oli siinäkin mielessä hyvä vaihtoehto. Nyt, kun tätä päätöstä miettii melkein kolme vuotta jälkeenpäin, tulee mieleen ajatuksia, Onneksi päädyin Aapoon, Mitä kaikkea minulta olisikaan jäänyt kokematta, jos olisin valinnut toisin?, Olisinko edelleen samalla tasolla, kun silloin kolme vuotta sitten?. 

Me opetellaan vähän uusiakin juttuja...


Mistä ostin Aapon?- Ostimme Aapon maahantuojalta, ja sinne se tuli puolasta. Tästäpä ei olekkaan pahemmin muuta kertomista. 

Nyt sain tämän postauksen vihdoin valmiiksi! Viikonloppuna on tulossa uutta ratsastuspostausta. Sen voin kertoa, että Aapo on ollut ihan super! Mutta siihen palataan sitten viikonloppuna tarkemmin.

//Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti