lauantai 7. huhtikuuta 2012

57. kiirekiire !


Viikko on vierähtäny nopeasti yhtään tekstiä kirjoittamatta :D Olin torstai-perjantai Roosan luona yötä<3 ratsastin Roosan vuokraponilla Sampalla. Pääsin myös turistelemaan koiria:D Nero&Jesse <3 Opettelin myös katsomaan Vamppyyripäiväkirjoja, joka osoittautui mahtavaksi sarjaksi!:)
Taru oli pitämässä minulle tuntia eilen. Aapo oli mukava, mutta painoi kamalasti kädelle. Hypättiin joku pieni yksittäinen pysty jota poni katsoi ilmeellä, "mikä toi on ?":D niin tylsän pieni se oli :D Tehtiin vaan ns. läpiratsastus. Ei siis mitään tehtävää.
Tunnin jälkeen Roosa tuli meille. Otettiin Tiko ja mentiin hypyttämään koiraa. Nimesin Sukan Sorsaksi. Korvat pystyssä ja kaukaa hyppyjä :D Outo hurtta! Illalla katsottiin lisää Vamppyyripäiväkirjoja;) Sitten nukkumaan ja aamulla aikainen herätys ja tallille.
Ratsastin Aapon aamu 9. Se oli mukava ja menin pieniä ristikoita. Roosa kävi myös ponin selässä ja hyppäsi sekin:) Aapo oli tosi kivan näköinen myös Roosan kanssa. Talleilun jälkeen Terhin ja Roosan kanssa käveltiin kotiin. Tein meille fetajuustopestopastaa ruuan jälkeen Terhi lähti tallille. me otettiin koira ja uudestaan hyppelemään:) 2 aikaan lähdin isotätini synttäreille ja samalla Roosa vietiin tallille. Ihana viikonlopun alku hyvän ystävän kanssa !<3

Tässä vielä kuvia nuista elikoista.





näin meillä, entäs teillä?



pusu <3

ai en tykkääkkää susta!

<3

nouse ylös sieltä!

OIKEESTI nyt ylös sieltä !


TOIVO THE LLAMANEIDÖR!

sulo <:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti