keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Muutoksen tuulia

Pitkän tauon jälkeen päätin taas herätellä blogini eloon, tosin se toi mukanaan paljon muutoksia. Nimittäin Piste I:n päälle -blogi sai minun lisäkseni uuden kirjoittajan! Uusi kirjoittaja on minulle ja Aapolle vanha tuttu. Ollaan nimittäin oltu Sofian kanssa kavereita vuodesta 2005 lähtien! Sofialla on oma poni nimeltä Alarm ja he kilpailevat kansallisella tasolla esteitä.

Minä ja Mona sekä Sofia ja Maxi.

Sofia ja Jalmari.

Sofian mukaan saaminen lisää blogin monipuolisuutta siten, että pääsette lukeemaan postauksia myös esteratsastajan näkökulmasta, itse kun olen koulurastastaja henkeen ja vereen.. Pyrimme Sofian kanssa siihen, ettei tällaisia monen kuukauden taukoja enää synny ja toivotaan, että minunkin motivaatio kasvaa taas kevättä kohti! Seuraavan kerran, kun Sofia ja Jalmari tulevat taas Iisalmeen niin suunitelmissa on kuvata teille videopostausta!



Sitten minun heppojen kuulumisiin. Aapon kuntoutus etenee hyvää tahtia, tosin satulattomuus tuottaa pieniä ongelmia välillä. Ollaan tehty tosi pitkiä maastolenkkejä, jumppailtu kentällä ja opeteltu uusia temppuja. Venlan talvet koostuvat pääosin kärrytreeneistä, kun pohjat ovat näin talvisin parhaat ajamiseen. Ratsastusta ja muuta temmeltämistä ei tietenkään olla unohdettu ja tamma onkin kehittynyt mukavaa vauhtia taas eteenpäin!



Blogin ulkoasu tulee muuttumaan tässä lähiaikoina niin, että saadaan Sofia, Jalmari ja Venluskakin banneriin mukaan! 


Loppuun vielä kysymys siitä, että mitä olette mieltä siitä, että myös blogin facebook-sivu heräteltäisiin eloon ja ruettaisiin Sofian kanssa päivittelemään sitäkin aktiivisesti?

4 kommenttia:

  1. Jeeee blogi herää henkii ♥

    VastaaPoista
  2. Joo, päivittäkää myös fb:n sivua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FB sivu on taas otettu käyttöön ja sinne päivitellään sit pikkukuulumisia(:

      Poista