lauantai 2. elokuuta 2014

229. Ilmansatulaa treenailuja

Nämä treenit ovat samalta päivältä, kun Venlankin kanssa pidettiin ilman satulaa treeni.
 Poni oli tosi kiva verrattuna siihen, että lämpöasteita auringossa oli varmaankin lähemmäs 30'c.  Tehtiin kevyesti askellajit läpi ja vähän avoja, väistöjä ja sitten sellaisia sulkuharjoitteluräpellyksiä, mutta räpellykseksi ne vielä tässä vaiheessa jääkin. Aapo oli mukavan tasainen edestä ja askellajitkin olivat mukavan aktiivisia, mutta kuumuuden takia jouduin ratsastamaan - varsinkin käynnissä, melko paljon jalalla eteenpäin.





Huh, tuntuupas melkoisen hassulle pitkästä aikaa kirjoitella blogin puolelle jotain.. Vielä olisi pari postausta tuolla arkistossa julkaisemattomana, ehkä ne ensi viikon aikana ilmestyy ihan julkiseksi!

6 kommenttia:

  1. Oiii näyttääpä aapo liikkuvan hienosti <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, aapo on kyllä ruennu liikkumaan tosi kivasti(:

      Poista
  2. Mitä hienoo on mennä ilman kypärää? vaarannat vaan oman turvallisuuden vaikka luottasit poniin 110%

    VastaaPoista
  3. Ei, ei todellakaan ole "hienoa" mennä ilman kypärää. Valitettavasti en vain selviä kypärä päässä näillä helteillä ja se että menenkö ilman kypärää vai en on oma valintani, minunpahan on pääni. Ja elossahan minä vielä tässä olen joten no panic(:

    VastaaPoista
  4. ootko niin hyvä mukamas ettet ees kypärää tartte.. kyllä tommosen HeC tasonen ratsastajan (kuten kuvista näkee) kannattais pitää kypärä päässä, kun kerran tennareitakin kykenet pitämään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. minusta se että millaisilla varusteilla ratsastaa ei kerro ratsastajan tasoa, mutta itse en koe tarpeelliseksi pitää saappaita ilman satulaa ratsastuksessa, tennarit sopivat siihen tarkoitukseen vallan mainiosti. en koe olevani millään tavalla parempi ratsastaja kun en kypärää kesähelteillä käytä, mutta en minä ihan sitä HeC tasoakaan kyllä ole, en sitten tiedä että mitä sinä noissa kuvissa näet, kun voit kuvan perusteella ratsastajan tason noin tarkkaan arvioida..

      Poista