maanantai 6. tammikuuta 2014

210. Mysteeriheppa Venla

Nyt kerron vähän tästä mysteerihevosesta joka esiintyi viime postauksessa!
 

Venla, eli oikealta nimeltään Harriet on 7 vuotias suokkitamma, se ei ole minun, mutta saan pitää sitä niin kuin omaani. Se on siis tallin omistajan ja tarkoituksena on, että alan ratsastamaan Venlaa n. 3krt/vko ja sitten omistaja ajaa sen 3krt/vko.


Nyt aloitamme neidin kanssa ihan perusjutuista, kunhan se saa ensin hokkikengät jalkaan. Ensin pitää kohottaa ponin (hurjat 155cm korkea) kuntoa ja saada tuota kesän aikana saatua talvivarastoa vähän pienemmäksi..



Nyt ollaan pari päivää tutusteltu toisiimme ja voin sanoa, että kiva ja fiksu heppa se on! Kunhan saadaan kengät ponille jalkoihin niin sitten päästään kentälle köpsyttelemään. Aapon estesatula on neidolle ihan hyvä, kunhan vain löytäisi tarpeeksi pitkän vyön..



Kerron Venlasta enemmän, kun päästään vähän treenailemaan, mutta nytpähän tiedätte, että millainen karvapallero esiintyy postauksissa aina sillointällöin!


Kaikki postauksen kuvat (c) Juulia, kiitos taas kerran! Ja varmaankin huomenna julkaisen tämänpäiväisen Aapopostauksen, ja jotain speciaaliakin on luvassa varmaankin vielä tällä viikolla!(; hui, onpas minusta tulossa aktiivinen..

2 kommenttia: