sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

184. TOP 5 videot meistä

Vähän erikoisempaa postausta (yli)100 lukijan kunniaksi. Toivomus oli, että "esittelen" suosikkivideoni mitä meistä ollaan tehty. Nämä ei ole parhausjärjestyksessä!

Tättäräääää.... Tässä ne tulee!

1. Marin tekemä video meistä. Pidän tästä, koska materiaalit kuvaavat paljon meidän yhteistyötä. Tästä videosta tulee esille, että teemme kyllä muutakin kuin treenaa "voittoruusukkeet silmissä".



2. Juulian tekemä video. Äää, en voi vaan olla katsomatta sitä ilman, että silmät kostuvat..



3. Tämäkin Juulian tekemä. Tästä vaan tulee hyvä fiilis ja katon tän aina kun ratsastukset menee penkin alle. Siitä saa jotenkin kai uutta puhtia ja toivoa!:Dd



4. Taas Juulian tekemä video! Meidän kaksivuotisvideo, tykkään tän materiaaleista. Ja niitähän ei meillä kummallakaan ole, koska koneet ovat niin turhia kapistuksia...



5. Ja Juuliaa lisää, ompas se ahkera tyttö! Tämä video tuo mieleen ajat, kun oltiin Papan kanssa ihan täyspainoitteinen esteratsukko. Hah, ehkä me loppukesästä säväytetään ja käydään parit esteluokatkin hauskanpidon vuoksi!



5+1 on yhtäkuin 6. Eli jottei tästä tulisi tylsä ja totinen niin laitetaan vielä huumoria peliin!(;



Tosiaan meillä on yli sata lukijaa, kuitenkin postauksiin tulee vain muutamia kommentteja. Joten siis mikä mättää? Nyt kommenttia tulemaan, minkä haluaisitte blogissa muuttuvan tai mitä lisiä haluatte?
Kiitos niille aktiivisille lukijoille jotka jaksatte kommentoida postauksiin!!

3 kommenttia:

  1. Supre hyvä postaus! :) tykkäsin. Mutta miksi et enää kisaa aapolla ns. säännöllisesti enää esteitä? Niinkuin joskus vuosi sitten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Itseasiassa siihen ei ole mitään syytä, minusta tuli tylsä(:D) kouluratsastaja!(;

      Poista
  2. PLIIS TOI VIIMENEN VIDEO EN ENÄÄ KESTÄ. XD *naurahdus x 10000 *

    VastaaPoista