sunnuntai 3. helmikuuta 2013

150. Hyppelöitä pitkästäaikaa!

Tosiaan tänään vähän hyppelimme Aapon kanssa. Ihan pikkuisia vain, koska hyppytaukoa on ollut taas se 2viikkoa.

Tehtävänä oli pikkujumppis, kaarevia linjoja ja aika simppeleitä juttuja.
      Alkuun otin ihan mineinä sen jumppasarjan 3ket/suunta. Ajattelin, että varmaan ensimmäisellä kerralla ryssitään koko jumppis, kun esteet olivat niin pieniä, mutta kyllä se poni hyppäsi ihan kunnolla!
Sitten jumppis nostettiin pystyiksi ja otimme pari kertaa kaarevan ristikko-pysty linjan. Alkuun tuntui, että Aapo oli aika unessa, mutta sitten kun aloitimme tekemään pientä radanpätkää herra innostui, ehkä vähän liikaakin!: D Nimittäin tuossa koosteessakin näkyy tuo missä Aapo otti pikkuiset ritolat pystyn ja jumppiksen välissä.
      Kaikenkaikkiaan Aapo oli todella hyvä ja tästä on hyvä jatkaa!

Nyt vielä kuvia ja se kooste. Laatu on kaikissa mitä on, koska hovikuvaajani (kröhöm..) Emppu osaa kuvata niin hyvin!

Videolta napattu otos ja älkää katsoko minun istuntaa, katsokaa ponia.

I<3You








//Nora

5 kommenttia:

  1. Missä ne ritolat tulee :D? + kivasti meette :) Onko sulla vähän pitkät jalkkarit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se videonpätkä alkaa n. 1:30 kohdassa. Ei se niinsanotusti ritoloita ottanut, mutta kaasu vaan vähän hirtti kiinni(: Jalustimia en voi lyhentää satulan mallin takia, polvet nousee tukien yli... Mutta kiitos(:

      Poista
  2. Joo hei, lumessa hyppääminen kannattaa! :D Eikö sua pelota että poni kaatuu, vaikka olisikin hokit..? Mulla yhesti oma poni kaatu ja vasen etujalka meni paskaks.. ;/ Mut hyvin meette! Tosi loistavaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytännössä tuo on ihan sama kuin.. Jalka voi mennä samallatavalla ulkokentällä kuin maneesissakin, jalka voi mennä tarhassa, kuljetuksessa, kävelyllä, kävelytyskoneessa, pesukarsinassa, karsinassa.. missä tahansa.

      Poista
    2. Niin tosiaan, jalka voi mennä aivan missä tahansa, myös maneesissa. Kyllä olen aika tarkkana siitä millaisella pohjalla hyppään ja sunnuntaina kentällä oli tosi hyvä mennä! Kiitos!(:

      Poista