keskiviikko 9. tammikuuta 2013

143. Väsynyt bloggaaja ilmoittautuu

Todellakin väsynyt... En todellakaan bloggaamiseen, vaan ehkä tuo koulun alkaminen on suurin syypää tähän väsymykseen. Konetta en ole jaksanut edes aukaista!

Kuitenkin... Varustepostauksia pitää nyt vähän odotella, koska minulla ei ole kameraa, ellen saa Juuliaa kuvaamaan (sitäkin). Meidän pokkari ei suostu yhteistyöhön kanssani, joten en halua laittaa videota joka on ylivalottunut ja varusteet näkyvät hiiren kakan kokoisina (tarkennus jne. ei kunnolla toimi). Mutta sitten onkin toinen juttu! Nimittäin saan uuden kameran! Tai ostamme sen siskoni kanssa puoliksi, mutta sillä ainakin saan ne postaukset kuvattua ja rupean tekemään enemmän videopostauksia. Tilaamme nyt varmaan tällä viikolla sen kameran, joka on muuten Nikon d5100.

Sitten jatketaankin Aapon kuulumisista. Meillä oli viikonloppuna koulualuevalmennukset ja ne meni yllättävän hyvin! Minun oli tarkoitus kirjoittaa niistäkin, mutta ei minulla ole kuvia/videoita niin en halua tehdä kuvatonta postausta joka on niin pitkä, että kuolee...

Maanantaina muuten otettiin vuoden ensimmäiset hypytkin, Aapo oli hieman menossa :D Ihan vaan jotain linjaa ja pikku ristikoita.

Muuten ollaan menty aika kevyesti. Viikonloppuna lähdetään maastoon ja voi olla, että saan jopa uutta kuvamateriaalia ihan valoisalta!



//Nora (joka muuten täytti 15!!!!!!!!!(;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti