tiistai 29. toukokuuta 2012

76. minä odotan...

Otsikko ei sinäänsä aiheeseen liity mutta odotan KESÄLOMAA johon on vain 3 PV!<3

Loppuviikko meni leppoisasti reenaillen ja säästellen kisoja varten :) Torstaina menin kuitenkin meidän junnujen estetunnilla, mutta en Aapolla. Olisi tullut liian rankkaa. Menin tunnin Gustavalla. Gusti oli oikein mukava ja tykkäsin mennä sillä.

No mutta sitten itse asiaan! Nimittäin viikonlopun kisoihin!

Perjantaina menin ponin kanssa jonkun ½tuntia verryttelyalueella, koska rata oli jo rakennettu. Ratsastuksen jälkeen puhdistin kamppeet ja menin kotiin Jennin kanssa.

Lauantaina aamu alkoi klo 7.00. Lähdin tallille kahdeksaksi ja kävin näyttämässä Aapon passin ja rokotteet. Sitten laitoin ponin valmiiksi ja lähdin tutustumaan rataan. Radan jälkeen verkkasin ponin. Lähdin jo toisena joten valmistauduin heti luokan alussa.
  90cm Rata meni hyvin yhtä kieltoa lukuunottamatta. Kuitenkin päästiin ensimmäinen vaihe läpi! Olin niin tyytyäinen poniin!
  Metrin rata oli kanssa simppeli ja se meni 5 esteelle asti hyvin. Kun tulimme ponin kanssa 6 esteelle se huomasi suuren saksanpaimenkoiran aidan vieressä... Poni pääätti sitten ottaa siihen etäisyyttä ja kielsi kyseiselle esteelle ulos... Mutta kuitenkin olen toooodella tyytyäinen rataan ja huomaa ettei tee hankalaa tuokaan metri!:) loppupäivän olin "töissä" elikkä toimihenkilönä.
   Sunnuntaina aamu alkoi juuri samalla tavalla ja verkka oli lyhyt. 90cm Rata oli lauantaihin verrattuna parempi, koska kieltoja ei tullut, mutta se viimesen esteen kirous! Juurii sen viimeisen esteen piti tippua! Noo silti olin tosi tyytyäinen, koska kieltoja ei tullut :) Metriä en sunnuntaina mennytkään. Molempiin päiviin erittän tyytyäinen!<3

Maanantaina kävin hömpöttelemässä ilman satulaa ja syöttelemässä.

Valitettavasti ei olen kun yksi kuva, mutta kunhan saan loputkin niin niitäkin tulee :) 








Tämä kuva on siis metristä. Näyttää olevan helppoa, kun voi silmät kiinni hyppiä :D

                                                                                 //Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti